Atletico 2009, printre cele mai bune 8 echipe din țară la Memorialul Gheorghe Ola!

Atletico 2009, printre cele mai bune 8 echipe din țară la Memorialul Gheorghe Ola!

Atletico 2009 au intrat între cele mai bune opt echipe din țară la Memorialul Gheorghe Ola, după ce au câștigat faza zonală a competiției, de la Simeria.

Băieții lui Marcel Cîmpian și Flavius Stoica au înregistrat următorul parcurs: 10-2 cu CSS Caransebeș (goluri Barbu, Fericean 4, Sandu 5), 11-1 cu CSO Cugir (Spătariu 2, Barbu 2, Koncz 2, Fericean 2, Margan, Nădăban, Cijevski), 8-0 cu CFR Simeria (Barbu, Spătariu 2, Sandu 5) și 6-0 cu CSC Ghiroda (Băeșu, Fericean, Sandu 4).

„Îi felicit pe băieți, au fost meciuri bune, cu victorii clare. Suntem bucuroși că am ajuns între cele mai bune echipe din țară, cu această generație am terminat anul trecut pe locul 3 la Memorialul Gheorghe Ene. Așteptăm să vedem ce va fi la turneul final”, a menționat Marcel Cîmpian. 

La întrecerea din județul Hunedoara, cei doi antrenori au contat pe: Patrick Suli, Andrei Căilean, Aian Barbu, Matei Fericean, Patrick Koncz, Daniel Spătariu, Andrei Sandu, Bogdan Sala, Tudor Margan, Luca Nădăban, Tudor Cijevski și Vlad Băeșu.

Din păcate, grupa de 2010 a clubului Atletico a pierdut la golaveraj calificarea la turneul final al Turneului Gheorghe Ene în detrimentul celor de la LPS Banatul Timișoara. „Zona” s-a disputat la Reșița.

Facebook Comments
4
0

Un comentariu

 1. Avatar

  Maxime felicitari copiiilor,antrenorilor si nu in ultimul rand,patimasilor parinti!Bravo!Scorurile nu lasa loc de interpretari….Sa urmeze locul 1-i pe tara!Nimic imposibil!
  Feri Bacsi(Tisza),spunea ca o asemenea generatie se naste o data la 30 de ani!De la 1998 pana la 2009,nu au trecut decat 11 ani!
  A venit momentul mult asteptat,ca sa-l contraziceti!
  Mult succes!

  4

  0
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.