Stranieri aradeni

Man – monitorizat de Zenit Sankt-Petersburg, UTA e direct interesată de un eventual transfer al arădeanului





Dennis Man este unul dintre cei mai urmăriți jucători din Liga 1. Plecat de la UTA în 2016 pentru 300.000 de euro, mijlocașul este titular de drept la FCSB și la naționala U21, calificată la Campionatul European din vara anului viitor.

„Dennis Man este monitorizat de Zenit, dar mai dureaza un pic. Ei mai au meciuri in campionat, în Europa şi apoi se va lua o decizie”, a declarat impresarul Arcadie Zaporojanu pentru ziare.com. De asemenea, agentul a anunţat că varianta Şahtior Doneţk pentru Man a căzut: „Ei au un stil mai diferit, la Doneţk”.

Zenit se află în acest moment pe primul loc în campionatul Rusiei, echipa fiind calificată deja și în șaisprezecimile UEFA Europa League, cu o etapă înaintea finalului fazei grupelor.

Pe  de altă parte, Gigi Becali, susține că a refuzat o ofertă de 13 milioane de euro pentru arădean. Suma de minimă de transfer stabilită de patronul lui FCSB la 30 de milioane de euro. UTA are un procent de 11% dintr-un viitor transfer al lui Man, iar în cazul fericit al unei vânzări ar putea încasa 3,3 milioane de euro. În caz că Becali ar fi acceptat cele 13 milioane, echipa arădeană ar fi primit 1.430.000 de euro, o gură mare de oxigen pentru o grupare ce duce lipsă de bani privați.

9 comentarii

  1. Suntem idioti sau suntem idioti? Ne agitam pentru procentul acesta de 11%, dar banii de la Primarie 1.500.000 unde dr…. sunt? Poate ne explica Meszar-Dragan-Gradinaru. Un audit intern pe cand? Se sesizeaza cineva sau?

    0
    0
  2. Daca impingi unde trebuie nu vine nici un audit
    Oricum banii din transfer ajung la Atletico nu la uta exact cum a fost cu man si petre.

    0
    0
  3. eu nu inteleg nimic din asta…..chiar ne luati de fraieri ??????….chiar nu pot sa inteleg…..zici ca sunteti antena 3,,,,,domnilor : banii de pe man ajung doar la ATLETICO…….ca si banii pe jorza ,tanase, stahl…..baietii astia sunt/au fost doar imprumutati la uta de la ATLETICO…..uta a luat bani 50% pe man (deoarece era la uta in momentul transferului) dar petre era doar la ATLETICO….in rest toate grupele de copii apartin de atletico…imprumutati la UTA….si apropos ….ultimul salariu primit de antrenorii de la grupele de copii a fost pe MAI…..cu buget de 1500000 de euro….domnul director codrut arata actele in care uta primeste 11% pe MAN…daca tot exista transparenta….si uta e a aradenilor….

    0
    0
  4. Și dacă îl vinde , ciobanu nu o sa plătească cum nu a plătit nici la Brașov , o sa găsească fel și fel de legi ca sa nu plătească !!!!

    0
    0
  5. Stati domne putin, nu va grabiti, nu vedeti ca JIJI tine la pret un pret exorbitant pus intentionat, face cum a facut cu Alibec ca,il da pe bani foarte multi si a luat CIUCIU ,asa si cu MAN, il tine pana nu o sa il mai ia nimeni decat cu bani mult mai putin si in acelas timp distruge si jucatorul !!! JIJI este avid de bani cat mai multi nu vedeti,este orbit de asa ceva !!!

    0
    0
    1. mă mir ce caută acești oamenii în conducerea clubului UTA acest mezar Grădinaru să facă publice salariile care au din banii publici Dna nu se autosesizează

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button