UTA Arad

XPO Logistics, alături de Bătrâna Doamnă





După compania timișoreană Red Ring, o altă societate comercială a achiziționat pachetul „Bronze”, aducând fonduri private în conturile clubului UTA. Iată și anunțul oficial al clubului:

”UTA are plăcerea să anunțe încheierea unui nou parteneriat: compania XPO Transport Solutions România, membră a grupului internațional XPO Logistics, a achiziționat pachetul BRONZE și vine alături de UTA!

XPO Transport Solutions România are experiență națională de peste un deceniu, iar ”compania-mamă”, XPO Logistics, reprezintă un nume marcant la nivel global. Deține filiale în 32 de țări, aproape 100.000 de angajați și se află în top 10 mondial la domeniul transport internațional marfă și logistică. 

Suntem bucuroși de alăturarea celor două branduri UTA și credem că drumul pe care îl vom parcurge împreună va veni cu rezultate frumoase pentru toți.

Menționăm că noii noștri parteneri oferă și locuri de muncă, găsiți toate detaliile la adresa www.xpo.com.”

Începând de la partidele din stagiunea de primăvară, „XPO Logistics” își va putea afișa 4 bannere (300x90cm) cu logo-ul propriu pe toate laturile arenei „Motorul”, iar reprezentanții companiei vor beneficia și două abonamente gratuite la partidele de acasă ale „roș-albilor”.









3 comentarii

  1. Parteneriat?Bronz?Bine este si asa!Picatura cu picatura s-au format oceanele….
    Vreau sa vad acea picatura din cei 2%,de la CAI Curtici,cele 2 fabrici de vagoane,tramvaie,sector 1-2,Verbita Taxi,Dacia,Renault,Iveco,…Automotive,Cosmin(Kukocz),Lactate Pecica Helvetica,Gemi Center,Filip transport,Filip Mezeluri,Metalcomp(lasand la o parte infractionaliatea odraslei,scuze pentru deranjul ca am mentionat) si cate si mai cate ar putea directiona bani spre UTA…
    Iata cata reclama le-am facut deja si nu m-ar mira ca @Lucian si Calin Mnerie sa ma taie,facand aceste referiri directe,dar spun mereu ce si gandesc direct…
    Potential financiar ,ar exista,mare,,,chiar foarte mare….dar cand lui El Chapo Falca,nu ii ies calculele…nimic nu functioneaza,de ce sa ne ascundem???
    Asta trebuie…Luat taurul de coarne si convocati la o masa mare si lata pe acesti aradeni,cel putin…Ce bannere?Ce locuri de 4 reclame???Ce Pizza?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button