Fotbal judetean

Conducerea oraşului, mulţumită de parcursul celor de la Podgoria Pâncota la revenirea în Liga 4-a: „Suntem în obiectiv, dar acum sperăm să mai urcăm un loc+două”





Nou-promovată în acest sezon de Liga a IV-a, Podgoria Pâncota a încheiat anul pe locul 8, cu 23 de puncte, aşadar în obiectivul setat de conducere înainte de începerea campionatului. Au fost sincope (1-2 cu Şimand şi Socodor, sau 2-3 cu Glogovăţ) dar şi rezultate surpriză, peste aşteptări ale lui Bulzan et. comp., ca şi remiza cu liderul Pecica, sau victoria de la Curtici, plus evoluţia convingătoare (5-1) cu UTA II,  a patra forţă a campionatului până la primăvară.

Aşadar, sunt motive de mulţumire în Podgorie, exprimate de viceprimarul Nelu Boiciuc.  „Am avut ca obiectiv la finalul turului o clasare în primele zece echipe. Conducerea orașului este foarte mulțumită de activitatea depusă la club și vom continua în aceeași formulă, sperăm ca să mai urcăm până la final în primele 6-7 echipe. Am promovat tineri localnici în care avem mare încredere, cu o pregătire bună suntem siguri că ne vom putea baza pe ei la echipa mare. Suntem mulțumiți și de activitatea grupelor de juniori, ne bucurăm că a revenit Ovidiu Dragalina, care împreună cu Vivi Erdei fac o treabă foarte bună. Personal am urmărit toate jocurile de acasă, mi-e drag să văd că reușim cu 90% copii din Pâncota să facem jocuri bune în Liga 4-a și vom continua pe această linie. În altă ordine de idei, conducerea orașului Pâncota și a clubului Podgoria Pâncota urează tuturor jucătorilor, antrenorilor, susținătorilor și tuturor cetățenilor Sărbători Fericite alături de familii și La mulți Ani!”, a transmis edilul Pîncotei.

Sergiu Dragalina, preşedinte şi căpitan al Podgoriei, a confirmat spusele viceprimarului în legătură cu sezonul, dar şi cu promovarea tinerilor pâncotani. „Mulțumim pentru sprijinul acordat de domnul primar Dan Pocriser, domnul viceprimar Nelu Boiciuc și Consiliul Local Pâncota. Le mulțumesc și colegilor cu care am reușit să fim în obiectiv la finalul turului. În calitate de președinte, am ținut legătura permanent și ne-am sfătuit cu conducerea orașului și am reușit să asigurăm condiții bune de pregătire pentru toate echipele clubului nostru. Eu mai și joc fotbal alături de ei, așa că sunt foarte apropiat de ei, sunt un fel de părinte în vestiar, ei mă ascultă și eu caut să îi sfătuiesc cât mai bine, am mai greșit și eu, au mai greșit și ei, dar le-am rezolvat toate în vestiar. Este îmbucurător că reușim să creștem copii din Pâncota pe care apoi îi promovăm la prima echipă.  Bogdan, Pașca, Ispas, Covaci, Filimon și Firicel au prins deja multe jocuri la echipa mare și mai vin din urmă Neag, Boacă, Moldovan și Brad, copii care vor face și ei pasul mai departe. Noi credem că drumul pe care am pornit este cel corect, rezultatele bune pe care le avem se datorează faptului că jucăm cu copiii Pâncotei, care se pregătesc foarte bine, au atitudine bună și joacă până la ultima picătură de energie pentru echipa orașului lor”, a declarat Dragalina.

Pâncota are poate cel mai dificil început de an posibil, cu o deplasare pe terenul liderului Progresul Pecica. Şi asta în condiţiile în care Şandru









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button