Baschet

Banca a făcut diferența în repriza a doua: FCC ICIM Arad – CSM Satu Mare 52-66





Restant din etapa a 6-a a Ligii Naționale la Baschet Feminin, duelul din Polivalenta arădeană, dintre FCC ICIM Arad și CSM Satu Mare, a avut un deznodământ așteptat. Chiar dacă suspansul s-a menținut o repriză, viceliderul campionatului a făcut fără probleme diferența când a apăsat pe accelerator, bazându-se și pe jucătoarele venite de pe bancă, aflate la aproximativ același nivel cu titularele.

În schimb, Miljan Medved trage până la epuizare de maxim 6-7 jucătoare, care au acuzat din plin oboseala și uzura în ultimele 20 de minute. Și, dacă în prima parte au 34 de puncte, în cea de-a doua, „galben-albastrele” s-au oprit la 18. Finalizarea a lăsat de dorit din toate pozițiile, existând și faze în care mingea nu a atins nici măcar inelul sau panoul la aruncările de la distanță și semi-distanță. S-a terminat 52-66 (15-15, 19-21, 8-14, 10-16), iar FCC ICIM Arad rămâne pe locul 4 în sezonul regulat, dar cu posibilitatea de a se apropia de podium după deplasarea de pe 19 decembrie, de la Cluj, contra „lanternei” Universitatea.

La final, antrenorul Medved și-a asumat eșecul, susținând că nu le-a putut pune pe picioare în special din punct de vedere mental pe elevele sale. „Îmi asum toată responsabilitatea pentru meciul de astăzi, nu am reușit să îl pregătesc mai mult din punct de vedere mental. Din nou, s-a ratat foarte mult, procentajele de la două și trei puncte au fost foarte slabe și-mi reproșez asta. Oaspetele au venit foarte hotărâte să câștige la Arad, s-au motivat extraordinar și le felicit. Cam atât, noi trebuie să revenim pe drumul nostru și să ne batem cu echipele cu care putem. Satu Mare e la un alt nivel, are o bancă mai lungă, dar iarăși vin și spun că azi a fost o problemă mentală la noi”, a explicat tehnicianul sârb al arădencelor.

Marcatoare:

ICIM: Dzombeta 16, Fodor 14, Hadzovic 13, Burdgess 5, Harrison 4.

Satu Mare: Mandache 17, Denson 14, Amukamara 12, Lloyd 8, Olah (Orosz) 7, Kadar 4, Pop 2, Uiuiu 2.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button