UTA Arad

Fanii UTA-ei, sfidați de autorități și de firma constructoare a arenei „Francisc Neuman”: ”Merităm și mai multă batjocură, indiferență și mediocritate!”





Autoritățile locale și firma constructoare a stadionului „Francisc Neuman” îi ignoră total pe suporterii celei mai titrate grupări fotbalistice din România. Deși sunt și zile însorite și temperaturi normale, lucrările la partea de tribune și iluminat par a fi complet sistate. Mai mult, firma Tehnodomus nu a schimbat nici acum termenul de finalizare al arenei, expirat încă din data de 23 noiembrie. Un gest de sfidare, făcut, am spune noi, în cârdășie cu angajatorul – Primăria Arad.

De altfel, susținătorii au sesizat și ei această stare de fapt prin următoarea postare de pe pagina de Facebook Ultras Arad:

”1) Lucrările la tribuna 1 sau cele de instalare a dotărilor stadionului (cum ar fi, spre exemplu, scaunele) au rămas pe loc. Estimativ, ar putea dura minim 6 luni pentru ca stadionul să fie pregătit complet din acest punct de vedere pentru a putea găzdui un meci oficial. Noul termen oficial pentru terminarea în totalitate lucrărilor de la stadion este necunoscut, pe panoul de la intrare fiind încă trecută data de 23 noiembrie 2018.

2) A rămas pe loc și proiectul de modernizare a nocturnei și a sistemului de iluminat. Ultima zi de depunere a ofertelor pentru licitație a fost 29 octombrie. De atunci nu se mai știe nimic despre contract. Lucrarea e programată să dureze 9 luni conform DALI-ului.
Dosar online: https://goo.gl/tuvf3Y

3) Singurii care lucrează la stadion în acest moment sunt cei de la firma Rulouri de Gazon, care oferă și poze din timp în timp pe pagina lor odată ce avansează cu munca la noul teren. Termenul de finalizare a gazonului este 1 iulie 2019!

Sărbători fericite, dragi utiști! La acest sfârșit de an ați primit cadou noi termene și promisiuni. Știm că vă era atât de dor de ele! Merităm și mai multă batjocură, indiferență și mediocritate”

 

11 comentarii

  1. Fiti atenti aici , pe pagina de facebook oficiala a celor de pun ruloul , o persoana a adresat urmatoarea intrebare in legatura cu gazonul ce va fi pe stadion la uta si a primit urmatorul raspuns de la firma :

    INTREBARE : O sa fie la fel de fiabil si calitativ ca cel de la Craiova si cel dupa Arena Nationala ????

    RASPUNS : Proiectul licitatiei este la fel de prost, prevede montarea gazonului pe nisip fin. Nu va face radacini, va aluneca. Ne luptam ca beneficiarul sa accepte modificarea solutiei, sa putem monta gazonul pe substrat profesional. Am dovedit ca stim ce facem la Astra, Calarasi, chiar si Arena Nationala – singura gazonare cu gazon romanesc, de succes timp de un an, pana cand PMB a oprit intretinerea.

    Va las pe voi sa trageti concluziile….

    0
    0
  2. Din pacate,va spun ca sunt minciuni!Si de o parte si de alta!Pentru ca asa functioneaza sistemul!Odata licitatia castigata,bietele pisici isi intra in rol de parasutiste,aruncate dintr-o curte in alta!Si animalele nu sunt ele,metaforic vorbind,ci cei care cred ca ne iau de prosti!Ei sunt animalele!Acum nu este bun nisipul sau pietrisul…dar este treaba noastra?
    Si alte minciuni…va spun eu care chiar daca nu zilnic,mai dau o raita de 2-3 ori pe saptamana,de curiozitate,pe la stadion!Pustiu,iar METEO,bata-l vina!Nu se avanseaza NIMIC!
    Aleatoriu,va atasez aici,fara sa caut prea mult,cam cum ar trebui sa se lucreze….Mai multe utilaje acolo,decat Doreii la noi!Nu va fi nimic!Si daca totusi va fi…calitatea va fi execrabila!Va rapesc doar cateva minute din timpul dvs….https://youtu.be/PoFNTqIdBMw

    0
    0
    1. Si am uitat sa specific:timp de executie,de la decopertare pana la primul meci???Cam cat credeti?Da,da…10 saptamani fix!Dar s-a refacut tot!De la sistem de drenaj,incalzire,smuls tot si refacut de la Zero!Dar parca vorbim despre planeta Marte….
      Se ajunge la un fost teren CSS,Subcetate,fost perfect,distrus de acelasi „Demolition Man”,ca va fi dat in judecata!Fix in fund il doare!Dar oare nu exista bratul nici unei legi,pentru restul?
      Noi stim cu totii „amicitia” lui Florin Deznan-versus Falca….dar are omul perfecta dreptate!
      Falcosul si acolitii sai, trebuie incoltiti din toate laturile!Ajunge!Ce-i mult,e mult!
      Eu nu astept razbunare ci doar sa plateasca cu varf si indesat,toti cei care au pus pixul si patalamaua,parafa, pe aceste hartii…

      0
      0
  3. Să observați daca construiești ceva și o lungești ,casa , bloc ,ce o fi ea prin nedare în folosință se deteriorează și dacă nu ai alte fonduri de reabilitare o iei deja stricată ,vetustă fie și numai din cauza ploilor de cinci ani. Ce nu e locuit de om nu trăiește. !!

    0
    0
  4. Gata! S-a semnat intelegerea numita Alianta Vestului , totul va merge ca pe roate. Parcari sub(supra)terane, sosele de centura, pasaje, poate daca suntem cuminti chiar metrou. A fost nevoie de 7 ani sa fie gata pasajele de la centura, de aproape 5 ani se lucreaza la stadion, dar toate astea din cauza altora. Dar de acum incolo…

    0
    0
  5. Primarul FALCA ,se lauda cu alianta vestului si el inca nu este in stare sa termine stadionul de cinci ani !? Ori poate fi o razbunare din partea lui ca altfel nu imi explic de ce o taraganeaza omul asta asa de mult ? In privinta gazonului, asa este, trebuie insistat si obligati pt . a pune un gazon ca lumea nu de mantuiala a batjocura ca cel de la Craiova s-au National !!!

    0
    0
    1. Sigur ca e razbunare!Gigi nu va uita niciodata 17 noiembrie 2007 si marsul suporterilor pe bulevard,a fost momentul de spaima a vietii lui! A vrut sa distruga UTA ,nu i-a reusit,in schimb se pare ca a reusit sa distruga unitatea suporterilor si emulatia creata de istoria acestui nume ,UTA !Pacat.Sunt curios,acum,daca s-ar mai putea realiza acel 2007?!?

      0
      0
  6. Nu inteleg de ce va asteptati la ceva bun de la proaspatul locuitor al „Cimișoarei”, Jita! El îi în trecere p-aci…..că-i pă drumu lui cătă Brussel, unde-o să-l trimită frațî întru credință! Dă pă autostradă nu se vedie nimicuța! Dă unde să stie el dă stadion acilea? Si voi amu….!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button