„Tricolorii mici”, cu arădenii Man și Petre printre protagoniști, au avut noroc la tragerea de sorți pentru preliminariile Euro 2021!

„Tricolorii mici”, cu arădenii Man și Petre printre protagoniști, au avut noroc la tragerea de sorți pentru preliminariile Euro 2021!

România U21 şi-a aflat în această dimineaţă, la Nyon, grupa preliminară pentru EURO 2021 şi a avut parte de o tragere foarte bună. Deşi „tricolorii” mici puteau întâlni granzi precum Italia, Franţa, Anglia, Germania, Spania, Portugalia sau Croaţia, din prima urnă valorică s-au ales cu Danemarca, echipă calificată, de asemenea, la EURO 2019 de din Italia.

Pe lângă nordici, selecționata lui Mirel Rădoi, parte a grupei doi valorice la tragerea la sorți, le vor mai înfrunta pe: Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord şi Malta. Câştigătoarea grupei merge direct la turneul final găzduit de Slovenia şi Ungaria, în timp ce ocupanta locului al doilea participă la un play-off care va avea loc în perioada 9-17 noiembrie 2020.

Startul preliminariilor se va da pe 18-20 martie 2019, urmând ca ultimele meciuri din grupa preliminară să se joace în intervalul 5-13 octombrie 2020.

Arădenii Dennis Man (FCSB) și Adrian Petre (Esbjerg – Danemarca) vor fi eligibili și pentru campania de calificare următoare.

Facebook Comments
3
1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.