Fotbal judetean

„Vladi” – la cel mai bun loc în pauza de iarnă de la revenirea în Liga 4-a, dar ambițiile sunt și mai mari: „Cu două-trei achiziții țintim locul 5!”





Echipa de fotbal din Vladimirescu a devenit o prezență obișnuită în peisajul primului eșalon județean. De la promovarea din 2015, CS Glogovăț a progresat de la an la an, iar la finalul lui 2018 ocupă cea mai bună poziție la intrarea în vacanța de iarnă. „Suntem pe 7 în condițiile în care nu am avut la nicio etapă tot lotul la dispoziție. În startul sezonului încă era perioada concediilor, iar spre finalul turul au fost niște derapaje disciplinare ce au influențat randamentul echipei. Sigur, unele rezultate nu ne fac cinste, în special cel de acasă cu Pecica (n.a. 1-6) din prima etapă, dar am făcut și partide bune, poate chiar și peste așteptările noastre, cum au fost cele de la Zăbrani și Pîncota. În general, am fost mulțumit de aportul băieților, dar știu și ei că pot mai mult și aș vrea să o demonstreze la primăvară. Cu două-trei achiziții pe axul central țintim locul 5 la final de sezon”, a precizat Călin Dehelean.

Antrenorul „roș-albaștrilor” mai crede că „exilul” prelungit la Horia și-a pus amprenta pe unele evoluții ale echipei sale. „Chiar dacă Primăria a făcut eforturi să avem una dintre cele mai bune baze sportive din județ, gazonul a avut nevoie de timp suplimentar să se prindă și am fost nevoiți să jucăm tot turul tot la Horia. Cred că la Vladimirescu susținerea era mai puternică din partea suporterilor noștri, dar la primăvară cu siguranță vom reveni acasă. Cel mai important este că avem stabilitate financiară, iar pentru asta trebuie să le mulțumim consilierilor locali și domnului primar, Ioan Crișan. Puțini sunt jucătorii care mai vor să plece de la noi, practic tot lotul care a evoluat în tur rămâne pe loc. Deși are ofertă de la Sântana și Nichita Coșa va continua cu noi cel puțin până în vară”, a mai precizat Dehelean.

CS Glogovăț a luat vacanță până la finalul lunii ianuarie, urmând ca la mijlocul lunii februarie echipa să meargă într-un cantonament la Moneasa. Stagiunea de primăvară pentru Ardelean et. comp. începe cu două partide abordabile, deplasare la Nădlac și acasă, cu Felnacul. Sunt ultimele partide în care va lipsi Cristi Negrea, atacantul eliminat la Săvârșin, în etapa a zecea, după ce ar fi atentat la integritatea corporală a arbitrului Daniel Burcă.

Lideri la junori A1

„Vladi” pune accent și pe schimbul de mâine, iar rezultatele se văd printr-o clasare pe primul loc, la jumătatea returului, în campionatul de juniori A1. Echipa e antrenată tot de Călin Dehelean, care speră să câștige și play-offul și să reprezinte județul Arad la etapa zonală. „Avem copii buni, cu potențial, unii dintre ei debutând și la prima echipă. Pe lângă Doboș, care e  deja un veteran în Liga 4-a, i-am mai folosit și pe Dennis Negrea, Bogdan Todirică sau Alex Gain. O să încercăm să mai întărim lotul în această iarnă, căci, din câte am înțeles doi-trei jucători vor să se lase. Oricum, vreau să-i felicit pe juniori, nu e puțin lucru să conduci în clasament, la 7 puncte distanță de locul 2”, a concluzionat antrenorul celor de la Glogovăț 2013.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button