Liga a 2-a

Farul s-a despărţit de juniorul care i-a luat două puncte UTA-ei şi alţi 11 fotbalişti, dar nu şi de „marinarul” dorit de Ionuţ Popa





Marius Dumitraşcu a înscris golul Farului în partida cu UTA din ultima etapă a anului în liga secundă şi a stabilit scorul final al meciului, 1-1.

După nici 10 zile, echipa constănţeană s-a despărţit de el, dar şi de alţi 11 jucători în cadrul unei remanieri masive a lotului. „Marinarii” au reziliat de comun acord contractele şi cu: Rafael Licu, Rareş Răclau, Yanis Roumadi, Ciprian Dombrovoschi, Tudor Ţăranu, Marius Tudorică, Răzvan Prodan, Georgi Stavrev, Kevin M’Baka, Andrei Apostolache şi Albert Robu.

Pe lista despărţirilor nu se află şi Madikaba Doumbia, jucător pe care Ionuţ Popa a declarat că îl dorea la UTA.

Trupa din Constanţa a promovat în această vară în Liga a II-a şi a trecut prin mai multe schimbări atât la nivel administrativ, cât şi pe banca tehnică.









7 comentarii

  1. Grigoraș face parte din antrenorii meseriași.Doumbia nu ar fi peste Benga. Adică un meci bun pe minute. 20 bune, 20 proaste . Norocul cum le incepe , ca sa termine bine. Perechea stabila ar fi fost Manea -Hasni . Piața internă nu oferă prea multe. La U.Cluj trag bătrânii Giurgiu și Goga ,la Petrolul ,Marinescu ,la Sibiu ,Tatar. La noi sperăm la Enescu. Fara ,,locomotive ” cu experiență nu merge. Totul în perspectiva unor meciuri. sigure acasă, și ușor câștigarea de puncte afara. Nu o sa mai ajungă cate o victorie afara. și două nule. acasă !!

    0
    0
  2. D-le Ionescu Gavrila,dar mai ales pe simpaticul GIRO(v-as intreba) vad ca pomeniti de Sibiu unde joaca Tatar si Dalbea….dar daca Sportarad ar permite pronosticuri cu meciurile din primele 2 ligi romanesti,eu cu o saptamna inaintea meciului Medias- Sibiu am banuit rezultatul meciului,,tovarasesc,,….Mediesenii nu au juca mai nimic pana la 0-2 si apoi s-a cam terminat…..Daca nu ai jucat fotbal si nu dezlegi culisele….degeaba te mai crezi cunoscator in dale fotbalului……Pe Giro il intreb ce mai face Ciorica nostru dupa debarcarea de la AJF Ar,brunetul peticostal Galdean fost pe la Medias si Gloria Ar,++++?Ca sa inchei cu ceva special,nu uit pe megnetul femeilor Cristi Borcea ce le joaca sin buric si care cara plasa cu ghetele lui TALNAR.Dar primarul din ZARAND ce l-a infundat pe D.Diaconescu si a magnetizat ceva timp pe d-na Mihaela dinamovistului…?Sanatate suporterilor utisti si sa mai radem,ca destul am patimit cu UTA !

    0
    0
    1. @Albautistul(Le are cu…,Stoker,etc..)…Nu cred ca este nici o noutate in faptul ca mai exista si vor mai exista cooperative si nu cred ca se poate indoi cineva de asta!
      Punctele dubioase se joaca la locurile promovabile,la cele retrogradabile si din pacate cele de la aceasta ciuma:pariurile!(inca nu inteleg cum a reusit,cel putin declarativ,sa iasa Clinceniul din aceasta zona…,daca a chiar facut-o?!?!)
      Despre Ciorica(#7Dorel Cura,pentru necunoscatori)?Vad ca este omniprezent la meciurile de acasa ale UTA-ei,nu arata rau pentru varsta dumnealui,prezent chiar si la alte evenimente organizate…Sincer,Albautistule?Cu greu as gasi un jucator pe ace;asi profil,aripa,de la el incoace la UTA!
      Rapid,combinativ,imprevizibil,ruperi de ritm,tehnic,bun pasator(ce centrari si pase finale dadea…),marcator…ce mai…?Dar din pacate,oamenii mai si imbatranesc….Conteaza sa ramana amintiri frumoase dupa si despre ei,un exemplu fiind tocmai Ciorica!
      Despre perioada sa la AJF?Nu comentez,Albautistule!Era o perioada cam tulbure,fara mama,fara tata,umbra colonelului Salajan mai bantuia pe la usile birourilor….Si cand vine vorba de bani,unii si-au calcat si pe morminte….Dar daca vorbim despre morminte…,atunci despre morti numai de bine si sa nu mai dezgropam trecutul,daca tot nu are nici un sens.
      Conteaza prezentul si observ cu placere maxima ca AJF Arad,functioneaza ca si un ceas elvetian,cu oameni seriosi si arbitri de asemenea.
      Toate cele bune Albautistule!Vine Mos Craciun la fetite?Banuiesc!Cum altfel?
      Iar mi-a soptit o pasarica,Nicule: organizezi o fecioreasca,de sarbatori?Ceva cabana?
      Distractie maxima!HAI UTA!Daca aud ca Haidiner va fi prezent la petrecere,iti aprind lumanari!Atunci nu esti UTA-ist!Glumesc,eu nu sunt razbunator,dar nu ar fi frumos din partea ta,ca sa-ti stea la masa,ranjind!

      0
      0
      1. D-le Giro negasind un articol potrivit….cer permisiunea simpaticului Lucian sa ma mai suporte cu ceva afirmatii..!M-am bucurat enorm caci G.Tucudean a marcat la Ovidiu contra Viitorului si rejele Haji era negru-n ceru gurii ca a mancat bataie trupa sa,caci el dorea sa ajute pe aromanul cioban …caci asa este intre nas si fin !!!!!Acum de ar incurca CFR Cj pe a lui Jijii,ca sa nu mai puna pariuri ca el e campion de toamna !Giro daca ai stii cu cati sefi de militie-politie m-am contrat pentru UTA !!! Un exemplu !La IPJ Cj era sef unul Blaga si loctiitor un var a lui V.Ciorbea,fost coleg de-al meu cu numele A.Barlutiu.Eram la C-Turzii la un meci al UTA-ei cu Duky portar la UTA si-n min.89 a luat un gol imputit de la brunetul Hategan satmareanu si am pierdut meciul.M-am contrazis cu cei doi militieni c-a fost offside,dar langa mine in trimuna Industriei C-Turzii era fostul utist Jak,soferul Pavel si Todor Gherle.D-lor deodata apare antrenorul sarmarilor Tataran-baimanean, care mirosea numai a prunata ca-i placea tescovina mai tare ca la Gascanul din Trivale….Ne-am certat putin,dar a ramas 1-0…!Prin anii 71 am mers in CETATUIE la Cj caci juca CFR Cj -UTA si in min.1 Gornea a incasat un gol aiuresc de la teiusanul Grigore Boca,dupa care i-am presat pe franari,dar fara rezultat…..Prin toamna lui 81 lucram la Timisoara si am mers la meciul UMT-UTA si un arbitru prieten… a eliminat 2 timisoreni,dar utistii nu au putut marca gol…!Ca sa nu va plictisesc cu patanile mele,doresc sa te intalnesc d-le Giro ca avem ce povestii 2 saptamani neintrerupte,mai ales despre UTA !Sanatate si lui Ionut Popa ca stiu ce a patit cand a fost cercetat in cazul Haina de Blana si lui Todor Gherlea !Hai UTA !

        0
        0
        1. Sanatate Albautistule,de asemenea!Multe se stiu,se uita,sau se doresc a fi uitate!
          Dar un adevarat UTA-ist,nu are voie sa nu le cunoasca macar!Indiferent ca este nascut mai proaspat in timp….

          0
          0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button