SOIMII PÎNCOTA

Remember Şoimii Pîncota, cu Pavel Piroş maestru de ceremonii





Din anul 2011, Şoimii Pîncota a urcat treaptă cu treaptă cu omul de afaceri Pavel Piroş la conducere. În vara lui 2012, gruparea din Podgorie promova în Liga 3-a, după barajul cu CS Vulcan, apoi, după alţi doi ani , ajungea în premieră în istoria clubului pe scena a doua a fotbalului românesc, după o luptă la „baionetă” cu Naţional Sebiş şi Metalurgistul Cugir. În Liga a 2-a a supravieţuit două sezoane, aducând la Pîncota cluburi ca UTA, Poli Timişoara, Universitatea Cluj şi FC Braşov. În anul 2016, în urma alegerilor locale, noua administraţie a oraşului a decis să nu mai investească în divizionara secundă, ce a a trecut în mâinile lui Angelo Massone. Conform aşteptărilor, italianul a falimentat clubul, Şoimii Pîncota fiind exclusă din campionat în toamna lui 2016 din postura de „lanternă roşie”.

Acum, Pavel Piroş doreşte să recreeze o parte din atmosfera acelor vremuri printr-o întâlnire de suflet cu principalii „actori”. „I-am invitat pe fotbaliştii care au dus greul, în special pe componenţii lotului care au terminat sezonul 2015-2016 cu îndeplinirea obiectivului, dar şi pe toţi antrenorii cu care am colaborat şi, bineînţeles, <<greii>> din Pîncota în funcţie cu domnul primar Retter. Cred că am realizat ceva frumos acolo, s-a aflat de Pîncota în toată ţara şi nu numai”, spune Pavel Piroş.

Totodată, omul de afaceri arădean a inivitat miercuri seara, la Restaurantul Casa Românească şi echipa de fete AC Piroş Security. Campioană de toamnă în eşalonul secund, teamul lui Gigi Cameniţă e principalul favorit la promovare din seria a II-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button