UTA Arad

Se joacă pentru „Cupa Centenarului” la Memorialul Ladislau Brosovszky





Miercuri, 19 decembrie, la ora 15:00, Old Boys UTA invită publicul arădean la un meci ca în timpuri frumoase de odinioară!

Veteranii UTA-ei vor fi față în față cu vechii rivali – și prieteni – de la Vagonul Arad. Întâlnirea are loc la Sala Sporturilor, în joc fiind pusă „Cupa Centenarului”.

La ora 13:00, utiștii se întâlnesc la cimitirul „Pomenirea”, pentru a-i duce o floare marelui Ladislau Brosovszky, care s-a stins în decembrie 1990. Înaintea meciului se va păstra un moment de reculegere în memoria tuturor marilor fotbaliști pe care i-a avut Aradul.

4 comentarii

  1. La Brosowschi nu știai ce sa admiri mai întâi ! Dotat cu o tehnica cu mult peste obișnuit ,poseda și o liniște interioară ,matura ,pt. vârsta cruda cu care debuta. Era și o admosfera la echipa care parcă era conștientă de caratele cu care o încununa. istoria . Și noi bănuiam că rar vom mai prinde asemenea echipe. Destinul a vrut sa plece cu mult mai devreme decit e normal. În compensație ne-a lăsat un talent nu la sportul lui. ci la baschet conducând pașii arădenilor spre sala unde alt sport aducea lauri Aradului. ,,Vreme trece ,vreme vine ”. R.I. P !!

    0
    0
    1. @Ionescu Gavrila…mereu frumos si corect ceea ce spui!Dar acum ai uitat ca toata familia a fost de calibru greu in sport, gena de campioni!Si doamna Brosovszky(sotia),nepotul Attila….Nu numai Brosi si Moni!
      Sa le dorim SARBATORI FERICITE intregii familii!Stima si respect,mereu si oricand!

      0
      0
  2. O nedreaptă trecere în uitare de către mass-media ,gazetăria de profil a acestui mare talent ! Fost campion național putea figura într-o mică enciclopedie națională alaturi de Dobrin ,Dumitrache ,etc .

    0
    0
  3. Intradevar un mare, mare jucator al UTA.-ei si al fotbalului Romanesc ,un jucator extraordinar ,pacat ca, s-a stins asa devreme , Brosovzky merita cu prisosinta sa joace in nationala Romaniei dar pe atunci ,ce sa ii faci, la putere era Steaua si Dinamo !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button