Sporturi de contact

Moșul a fost darnic cu sportivii de la Judo Club Pecica și Panda Team Arad





Devenită deja o tradiție, întâlnirea dintre Moș Crăciun și copiii de la Judo Club Pecica și Panda Team Arad s-a petrecut joi seara. La finalul antrenamentului, puștii l-au primit cu colinde pe darnicul Moș, care a scos din desaga sa cadouri și dulciuri, ca răsplată pentru munca depusă de-a lungul anului ce se încheie.

„Copiii au fost surprinși să-l întâlnească pe Moș Crăciun chiar în sala de antrenament. Toți s-au bucurat de acest moment special, au cântat colinde și i-au spus Moșului rezultatele avute în acest an. Moșul i-a recompensat, însă a avut ceva ajutor de la Primăria Pecica și Laura Flowers”, a spus Arpad Nagy, antrenor la Judo Club Pecica și Panda Team Arad.

Orașul Pecica este printre puținele din județul nostru care au înțeles importanța înființării și finanțării unei secții de judo pentru copiii și tinerii localnici care doresc să-și petreacă timpul liber și printr-un sport de mare tradiție în lume. „Le mulțumim părinților pentru implicare, iar sportivilor pentru rezultatele bune din acest an și le promit că vor avea mereu în noi un partener de încredere, Vă dorim Sărbători Fericite și un An Nou și mai bun din toate punctele de vedere”, a menționat primarul Petru Antal. 

Cluburile partenere Judo Club Pecica și Panda Team Arad își așteaptă și în anul 2019 la sălile de sport din Pecica și Bazinul Delfinul. Înscrieri se pot face la numerele de telefon: 0771339423 sau 0773778652.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button