Stranieri aradeni

Arădeanul George Țucudean, ales fotbalistul anului de cititorii Gazetei Sporturilor: „Poate când mă retrag preiau UTA!”





Sondajul Gazeta Sporturilor pentru aflarea celor mai importanți oameni din sportul românesc în 2018 s-a încheiat. Premiul pentru „Fotbalistul anului” i-a revenit arădeanului George Țucudean, campion al României cu CFR Cluj, golgheter în Liga I și un om din ce în ce mai important pentru echipa națională. 

„E surprinzător! Eu ziceam că meritam să fiu printre nominalizați, fiindcă rezultatele spun asta. N-oi fi cel mai talentat, cel mai bun. Nici Modric nu e cel mai bun din lume și a câștigat Balonul de aur pentru performanțele realizate” au fost primele cuvinte ale arădeanului pentru GSP.

Întrebat despre implicarea familiei sale la UTA, fostul atacant al „roș-albilor” a declarat următoarele: „Nu e vorba despre forța financiară. Tata are foarte multe afaceri și nu are timp, la fotbal trebuie să te implici total. Poate după ce mă retrag preiau eu UTA. Deocamdată e mai bine să facem lucruri puține, dar bune, decât să ne băgăm în toate și să le facem prost”.

Pe lângă premiul pentru fotbalistul anului, categorie la care s-a aflat printre nominalizați și Dennis Man, s-au mai acordat alte trei și anume:

Antrenorul anului – Răzvan Lucescu

Jucătorul străin al anului – Harlem Gnohere

Sportivul anului – Simona Halep

FOTO: gsp.ro









Un comentariu

  1. E o mare bucurie ca un aradean sa fie ales cel mai bun dintre cei buni.
    Este pentru a treia oara cind un fotbalist ce a jucat la o echipa din Arad este primul, din 1966 de cind se organizeaza ancheta la sfirsit de an.
    Luind modelul france-football, revista fotbal de atunci a organizat prima ancheta in 1966..
    Au fost Narcis Radut Coman portarul care a debutat la UTA,Helmut Duckadam si acum George Tucudean.
    Tucudean e insa primul aradean Coman fiind nascut in Giurgiu iar Duckadan in Semlac.
    Locuri fruntase in aceste anchete -locul 4-l au ocupat portarii Gheorghe Gornea si Silviu Catalin Iorgulescu care la vremea respectiva au aparat poarta echipei din Arad, UTA.
    Cei trei desemnati numarul unu au imbracat si imbraca tricoul altor formatii.
    De a lungul anilor au fost citiva sportivi aradeni care au ocupat locuri fruntase in clasamentul sportivilor Cel mai bun al anului Emilia Eberle ,Valeria Racila Daniela Dodean Zoltan Vamos Sorin Babii ca sa dau citeva nume.
    In anul 1962, de exemplu, Mircea Viorel Petescu a fost pe locul 9 intre cei mai buni sportivi ai Republicii Populare Romane din acel an
    Felicitari pentru golgeterul Ligii intii si succes in continuare !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button