Crisul Chisineu-Criș

Crișul și-a betonat centrul defensivei cu Lang și Tătaru: „Fotbaliști puternici, cu gabarit, care ne oferă și alte soluții tactice”





Crișul Chișineu Criș este prima divizionară terță arădeană care oficializează primele transferuri pentru partea a doua a ediției de campionat 2018-2019. După despărțirea de Alin Gligor, formația „alb-albastră” și-a asigurat centrul defensivei cu doi fotbaliști cu evoluții constant bune în eșalonul trei,  oferindu-i – totodată – posibilitatea lui Adrian Abrudean să ia în calcul și o urcare a lui Alin Pavel la mijlocul terenului.

Lorand Lang are 21 de ani și s-a despărțit de liderul seriei a 5-a, ACS Fotbal Comuna Recea, pentru a veni la Crișul Chișineu Criș. Cel de-al doilea fundaș central luat de formația de pe locul 3 în seria a IV-a este ceva mai experimentat și a fost titular în turul campionatului la Metalurgistul Cugir. Ionuț Tătaru are 29 de ani și a jucat la Pandurii Târgu Jiu, Minerul Lupeni, Drobeta Turnu Severin, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, Olimpia Satu Mare și Academica Clinceni. „Trebuie să suplinim plecarea lui Alin (n.a. Gligor) și am reușit cu doi fotbaliști puternici, cu gabarit, despre care știm că au evoluat constant bine pentru echipele de club de la care vin. Avem încredere în ambii, sunt sigur că se vor integra rapid și-și vor aduce contribuția la rezultatele bune pe care ni le dorim și în retur. În plus ne oferă și alte soluții tactice”, spune „Știli” Abrudean, tehnicianul Crișului.

După „divorțurile” de Stegaru, Mihai, frații Bodri și Deliman, formația de pe Crișul Alb mai rămâne pe piață pentru încă unul-doi juniori Under 19, un mijlocaș central ofensiv și un atacant. Altfel, fotbaliștii și-au încasat chiar astăzi salariul pe luna noiembrie din partea managerului clubului, Dani Cherecheși.

2 comentarii

  1. D-le Abrudean ati adus pe cei doi jucatori,despre care spun ca sunt buni.Bine ca ati scapat de ,,stangaciul,,Alin Gligor >,,prieten drag,, ostaseste< impotriva UTA-ei,ca sa arate ca-i trup si suflet pentru Jan Padureanu si Horoba…UTA statea rau in clasament iar VALI NSTASE(secundul lui Sandoi la Pitesti) era fundas la bistiteni si a facut 2 de 11 m,poate,poate castiga UTA,dar,,viteazul,,…isi vedea de jocul dur si Gloria ne-a batut !Am comentat in Prosport durerea mea ca utist si am precizat ca V.Nastase e mai aradean ca Marji.La un meci Unirea -UTA a venit in curtea stadionului Cetate si a zis ca de ce am scris asa de el in Prosport si ca ne mai intalnim noi,fara sa existe imbranceli.Apoi cei doi poate s-au laudat ca m-au ,,scuturat,,si posibil unul din Lipova ori dintre ei a mintit in comentariile de dupa Lipova-Avrig !In arhiva Sportarad puteti vedea ca am scris,,Zi sa te trazneasca D-zeu daca m-a scuturat Margi,,…..Oare cu cate goluri figureza in analele FRF acest R.Marginean,ca eu stiu ca prieten cu militianul Mitica D…??? ,doar ceva in amicale.Cer scuze cititorilor,dar pe astia doi i-am considerat dusmani si spuneti dvs. cine a fost mai aradean in meciul de la Bistrita ?Intotdeauna trebuie sa nu uiti de unde esti si sa-ti lasi loc de buna ziua !HAI UTA !

    0
    0
  2. Din nou lipsesc cteva fraze de ,a inceputul comentariului meu(probabil calcultorul ori frigul de afara sa fie de vina) fapt pentru care reformulez :Bine ca ati scapat de stangaciul A,Gligor ce pretins bani UTA-ei cand a fost trimis sa se antreneze cu juniorii si a cam refuzat…Asta si cu R.Marji mi-au fost dusmani ,iar Marginean un prieten drag..caci intr-un meci Bistrita -UTA a jucat ostaseste(poate confirma S.Botis daca doreste) impotriva UTA-ei…..(restul comentariului apare mai sus)Hai UTA si a uita e omenesc !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button