Calificare pe muchie de cuțit în 16-imile Cupei României: ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub – Crișul Chișineu Criș 24-27

Calificare pe muchie de cuțit în 16-imile Cupei României: ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub - Crișul Chișineu Criș 24-27

Poate mai greu decât se așteptau, handbalistele Crișului și-au atins ținta în turul preliminar al Cupei României Fan Courier. În sala de la Odorheiu Secuiesc, gazdele de la ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub au fost mereu în jocul din această dimineață, ba le-au și condus pe „alb-albastre”, dar nu cu mai mult de unul-două goluri diferență.

Practic, tot meciul s-a mers cap la cap, iar diferența s-a facăut de abia pe final, când oaspetele au înscris prin Sabine Klimek, de două ori și Roxana Boldor, o dată, fără a mai încasa vreun gol. S-a terminat 24-27, după 14-14 la pauză, iar Crișul Chișineu Criș încheie o primă parte a sezonului foarte bună. „Ne așteptam ca echipa din Odorhei să-și vândă scump pielea, fiindcă juca acasă și, până la urmă, e tot o divizionară secundă ca și noi. Dar, per ansamblu, ne-am făcut bine treaba și am făcut diferența atunci când trebuia, pe final. Sunt mândru de fete și de parcursul lor în acest an, cu o clasare pe locul 2 după primul tur-retur în Seria D a Diviziei A și o calificare în primul tur al Cupei României. Eu aș vrea să întâlnim o echipă abordabilă în 16-imi, poate tot o echipă de eșalon secund, dar vom încerca să ne luptăm și cu o formația din Liga Florilor, dacă ne iese în cale. Mulțumită domnului primar Burdan și consilierilor locali, Avem toate condițiile de performanță la Chișineu Criș, facem tot posibilul să ne batem cu orașele mari, de tradiție din hanbalul feminin”, a punctat  Sebastian Tudor.

Antrenorul Crișului a dorit să dedice succesul Biancăi și lui Dani Cherecheși, care, chiar la ora partidei din județul Harghita, deveneau părinți. „Am înțeles că pe băiețel îl cheamă Daniel Tudor, noi îi urăm să crească mare și sănătos, iar tinerei mame multă sănătate și o așteptăm din nou pe parchet. Sărbători fericite tuturor!”, a mai transmis Tudor.

Klimek 8, Boldor 5, Iuga 5, Damian 3, Petruse 3 și Puț 3 au fost marcatoarele Crișului la Odorheiu Secuiesc, în luptă mai intrând Nemoianu, Salata – Lucușa, Tudose și Roman.

Facebook Comments
3
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.