Minifotbal, futsal

„Sămădăii” sună adunarea pentru a șasea ediție a Cupei de la Beliu





După „Cupa Boandi”, fotbalul în sală revine în actualitate în județ cu cea de-a șasea ediție a Cupei Sămădăilor. Aceasta se va desfășura după Crăciun, pe 28 și 29 decembrie, la sala de sport din Beliu, cu Petre Bulza în rol de principal organizator.

Se joacă în sistem 5+1, cu reprize de câte un sfert de oră (sau chiar 20 în fazele avansate), organizatorii contând și în acest an pe prezența a cel puțin 18 formații. Anul trecut, câștigători au fost cei de la Gurahonțul (după o finală cu 23 de penaltyuri contra Apateului), în formula: Marinel Creța  – Alex Demea, David Florea, Marius Luca, Flavius Șandru, Claudiu Cristea și Raul Farău.

Ca în fiecare an, sunt așteptați să participe jucători legitimați la toate eșaloanele fotbalistice și, de aceea, competiția se anunț de un bun nivel tehnic, un adevărat magnet pentru iubitorii sportului rege din Țara Sămădăilor și nu numai. „Nu ne lăsăm, vrem să ne pregătim mai bine pentru ediția a șasea, să facem ceva mai bun ca anul trecut. Bineînțeles, nimic nu era posibil fără gazdele noastre și de aceea îi aduc mulțumiri comunității belene, primarului Emanuel Horhat și tuturor celor care ne vor ajuta logistic să ducem la bun sfârșit cel mai puternic turneu de iarnă din județul Arad”, a spus Petre Bulza, președinte la divizionara a treia din zonă, Gloria Lunca Teuz Cermei.

Echipele ce doresc să participe încă pot să-și anunțe prezența apelând numerele de telefon: 0751.490.024 sau 0748.415.854









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button