UTA Arad

UTA, pe urmele juniorului „unirist” Ivan? Concurență serioasă pentru arădeni





După numai șase luni petrecute în la Unirea Alba Iulia, juniorul Răzvan Ivan ar putea aduce bani frumoși în contul grupării „alb-negre”. Ziarulunirea.ro susține pentru fotbalistul de 18 ani Concordia Chiajna ar fi oferit 50 de mii de euro, însă în cursă pentru semnătura fundașului crescut de Viitorul Argeș „Alexandru Duminică” s-ar afla și patru divizionare secunde.

Același ziar alba-iulian o include și pe UTA pe lista cluburilor interesate de Ivan, alături de U. Cluj, Energeticianul și Petrolul. Lucrurile se și leagă, ținând cont de faptul că Ionuț Popa a spus că este pe urmele unor juniori de 2000, ținându-se cont că de la vară echipele de Liga 2-a vor fi nevoite să alinieze cel puțin doi fotbaliști născuți în acel an sau mai mici. Ivan e de bază fundaș dreapta, dar ar putea evolua de nevoie și în centru. Din această postură, tânărul jucător al „alb-negrilor” e și golgheterul trupei lui Adrian Bicheși, cu 4 reușite.

Răzvan Ivan a strâns și 30 de jocuri internațional la diverse selecționate ale României, avându-i coechipieri printre alții pe R. Baicu (U Craiova), Screciu (Genk), Manolache și Safer (FC Groningen-Olanda). De serviciile sale s-au mai interesat în ultima perioadă Poli Iași și FCSB.

Ivan a început fotbalul la LPS Pitești, în 2012 a trecut la Viitorul Argeș, petrecând doi ani la Centrul de Excelență „Tricolorul 11” de la Tg. Mureș. A fost aproape să ajungă la FC Argeș, însă „vulturii” nu au vrut să achite indemnizația de formare (n.a. 7 mii de lei), dar și în vară la CFR Cluj, la echipa secundă, dar echipa din „Gruia” nu a fost fermă, lucru de care a profitat Unirea Alba Iulia.









28 comentarii

  1. La articolul<<Primele achizitii ale Progresului Pecica,,,,,<<,al 5-lea comentariu imi apartine si-l repent :M-a plesnit rasu citind PROSPORT,ca juniorul pitestean RAZVAN IVAN -fundas la Unirea A-Iulia a refuzat UTA,U Cj (+Petrolul) si valorosul..ar semna cu Chiajna !!!!La Chiajna lui D.Munteanu joaca Bucurica ce e casatorit in A-Iulia si poate a influientat directionarea juniorului.Acum in Sportarad apare aceasta stire ca UTA e pe urmele lui R.Ivan ????Stimati cititori,acum ce sa mai inteleg,ce este fals si ce e adevar.Nu cred ca acest R.Ivan ajunge vreodata la UTA chiar de am avea bani,caci mai exista dusmanie dupa Haina de Blana…Sa vedem cine minte…!Ca acesta prin jud.Arad sunt altii mai buni,dar acea comisie propusa de Popica sa cumprinda 2-3 fosti fotbalisti emblematici ai Aradului,nu unul ce n-a dat in minge.HAI UTA !

    0
    0
      1. Mai gunoier,pacat ca parintii tai nu te-au educat…si vezi ca-ti pun lumanari la manastiri….!

        0
        0
        1. Mai comentator ,,drag,, s-ar putea sa te port printr-un proces de ,,Calomnie,,(valabil si pentru altii dragi de pe Sportarad) caci ceva cunostiinte exista la Dir Comunicatii.si m-ar putea spune cine sunteti(usor ajung la numele vostru)…dar nu as implica Sportarad in verificari..Si atunci sa vezi cat costa o calomnie,poate ai uitat ca mi-am definitivat studiile la Fac,de Dr.Buc,cu licenta…!Luati aminte , amatori,dragi,,…..!Hai UTA !

          0
          0
          1. Pentru limba romana, apasa tasta 1!
            Ce facultate ai tu mai parlitule? Te crezi pe vremea comunistilor, crezi ca mai inghite cineva placa asta cu amenintari?
            Ha ha ha…esti chiar dus 🙂

            0
            0
          2. Mai ,,traznit la cap,, (luci) daca te bag in origini te supori ?Dupa Sc de Of Banesa ai alti f.colegi ne-am completat studiile la diferite facultati ….si mai neghiobule eu nu cred ca ma joc cu pureceii din fotbal,pricepi mataluata…!Vedem noi cine e dus,gagarinule…!

            0
            0
          3. serios, de ce tre sa il suportam pe asta („alba”, ca utist nu ii, si „le are cu”) aci?

            0
            0
  2. Nu este adevarata stirea, la noi inca nu s-a format „comisia pentru transferuri”, atunci cine negociaza cu jucatorul asta? Poate peste 2-3 saptamani 😃😃😃…..munca romaneasca….

    0
    0
  3. Bătaie de joc la adresa antrenorilor de la grupele de copii și juniori care își văd munca aruncată la gunoi…. Adică Popa se p***ă pe munca lor! Cu complicitatea antrenorului secund! Adică nu sunt în Arad jucători juniori buni pt UTA??? Toți și-au bătut joc de munca copiilor și juniorilor deopotrivă! Pentru a face favoruri lui Popa și clicii sale!

    0
    0
    1. Administratore…. esti tributar vechilor metehne cenzuristice… ești cenzorul suprem…. și faci jocurile celor care nu suportă critica, în speță secundul de la UTA! Vă supără adevărul sau îl deranjează pe respectivul ceea ce se spune aici despre el? Vă credeam un mijloc mass media vertebral… sunteți preș!

      0
      0
  4. Sunt niste nesimțiți.. ai copii la tine in casa ta si tu aduci din alta parte si mai slabi decat ai tu…plus ca ai tăi sunt obligați să plece la liga a treia sa joace acolo…vaisamar de conducere si de asa club.

    0
    0
  5. Nu cred ca UTA ar fi interesata de juniori de la alte cluburi. Pai, nu tot cu pepiniera de talente se lauda ,, minunata” conducere? Ar fi paradoxal sa ai un asemenea izvor de talente si sa iei din alta parte. Ca unii ( antrenori dar mai ales parinti) isi vad copiii mari jucatori inca de la 8-9 ani e alta poveste.

    0
    0
  6. Nu știu de ce comentați și nu așteptați,UTA s-a interesat de acest jucător mai demult,dar totul a căzut ,el dorind să joace în Liga 1. A fost doar un simplu interes pt acest jucător nimic mai mult. Presa centrală trebuie să umfle cumva știrea ,crește și cota jucătorului doar teoretic că practic jucătorul nu face fata nici în LII. Poate că s-au interesat și cei dela Barçelona de jucător sau Madridul …Lol.!

    0
    0
  7. Eu nu cunosc pe cel ce a comunicat Sportaradului aceasta stire ,probabil Codru cand a jucat fotbal de caritate pentru copilul Roman din A-Iulia,dar e balon de sapun… !Pentru ca e vorba de echipa Unirea,eu sunt vecin cu cei 2 antrenori A.Bichesi si M,Rusu,cu ultimul chiar ruda mai idepartata.Ambii au fost portari cu aparitii rare in poarta unirista,dar PCR(pile,rel,cunostiinte)functioneaza in ajungerea unor rezerve,,,ca antrenori titulari.Astfel tata lui Puiu Rusu e mare PSD-ist,iar cumnatul lui A,Bichesi e dir.la CTT APA(Dreghici I -PNL) si prieten cu primarul Hava Mircea….Unirea din favorita la promovare e doar pe la mijocul C4.cu acesti antrenori,care dupa parerea mea sunt anti-uta.Fiind mai mult rezerva..pe Bichesi l-am rugat sa joace portar la Oarda,dar s-a dus la Ciugud,cu toate ca Unirea face antrenamente pe terenul facut de mine in Oarda..Primarul nostru M.Hava are un salar lunar de peste 21.000 lei,dar oare d-l Falca ce salar s-a tras….?Astazi se serba Ziua Republicii Romaniei si de aceia am dorit sa ,,bag,,ceva,dar nu deosebit !Hai UTA !

    0
    0
    1. Gabore, de ce te ascunzi sub alt nume….stie toata lumea ca tu esti 🙂
      La cum scrii, nu te mai obosi sa iti ascunzi identitatea :)))

      0
      0
      1. Nu ma supara mai ,,luci,,sa trec la identificarea ta si sa vedem cine e gabor si plecat cu sorcova……!Nu ma ascund sub alt nume ca nu am nimic de ascuns si vezi ca pot ruga 1-2-3 ..fluierasi sa te fac sa vorbesti singur la unele meciuri…si de ce nu un proces pentru ca gura bate fundul….!Hai UTA !

        0
        0
          1. De ma culcam mai luci cu mata….nu iesea un vagabond mai mare si rau de gura.Pregateste-te de surprize….!

            0
            0
          2. Mai ,,luci,, un prieten politist in Ar. a citit porcariile tale acuzatoare (le-am fotografiat si stocat.) la adresa mea si in aceasta dupa masa mi-a comunicat date despre tine !!!! varsta 40 ani+ cum ai avea,ca faci parte din suporter club uta si astept datele exacte.Vezi ca sunt razbunator cand se afirma lucruri neadevarate despre mine si ca sa te scot de sub plapoma….poate vine(in scurt timp) cineva la tine cu o cittie pentru Judecatoria AR.Pretentiile mele precis iti aduc insomni,desi sotia spune sa fac indemnul preotilor despre iertare…Aviz pentru cei ce vorbesc anapoda la Sportarad !Poate bagi ceva scuze si uit totul…Pentru ca-s pregatit pentru plecare cateva zile la Balea Lac,tuturor suporterilor corecti ce scriu la Sportarad,neuitand de d-l Lucian,le spun >LA MULTI ANI !<Hai UTA !

            0
            0
    2. Intai de toate, nu exista persoana mai plictistoare decat acest albautist a carui basme cu ”pcr-ul” a adormit multi suporteri aradeni dornici de a isi exprima cate o opinie sincera pe sportarad.
      In mesajele din acest articol confuzi viata reala cu pokerul, blufand cu amenintari caraghioase.
      @luci, batranul nu prea poate sa te identifice, decat in cazul in care dl. Grec sau alti administratori de pe aici incalca legea datelor cu caracter personal – si implicit – incalca si ei legea. IP-ul tau poate sa fie dinamic si atunci chiar si cu software-uri de identificare a ariei de conexiune (care ii depasesc oricum cunostintele informatice) tot ar fi in zadar.
      1.Vad ca ameninta in necunostinta de cauza cu procese, dar probabil procese de constiinta, caci despre procese juridice nu prea poate fi vorba avand in vedere situatia.
      2.Acel ”prieten politist” imaginar despre care vorbeste dansul ca a comunicat date personale despre tine (care nici el nu avea de unde sa le afle) ar fi fost din a doua zi destituit din politie din acelasi motiv de confidentialitate (daca se pot divulga la discretie date personale despre oricine e mai degraba un pericol public decat un organ al legii).
      3. Nici o ”cittie” pentru Judecatoria Arad nu vine fara un motiv temeinic si doar dupa audierea ambelor parti implicate de catre organele abilitate.

      P.S.: Mai pune mana pe o carte (inafara de cele de cruce), putina cultura juridica nu ti-ar strica albautistule.

      0
      0
      1. Da-i pace omului ca nu are rost…
        Mersi oricum pt. explicatii, stiam toate astea dar nu ai cui sa ii explici. Omul e o fosila comunista, cu reminiscente securiste

        0
        0
        1. Da-i pace omului ca nu are rost…
          Mersi oricum pt. explicatii, stiam toate astea dar nu ai cui sa ii explici. Omul e o fosila comunista, cu reminiscente securiste.

          Si la urma urmei, nu l-am jignit cu nimic…doar incercam sa-i raspund oarecum pe masura la imbecilitatile care ii ies pe gura. Cred ca dansul a amenintat si jignit mai mult decat mine 🙂

          0
          0
  8. Se comenteaza de acest jucator IVAN ,parca ar fi Messi ,oare Aradul nu are jucatori tineri asa de buni ca el !? Parca ar fi Mesia acest Ivan !? Conducerea, chiar nu gasiti jucatori tineri talentati in Arad !?

    0
    0
  9. UREZ Un LA MULTI ANI CU FERICIRE in noul an 2019 ,TUTUROR UTISTILOR ,ATAT DIN ARAD CAT si DIN TARA si DIN AFARA TARII !!! LA MULTI ANI UREEZ TUTUROR JUCATORILOR UTA.ei , CONDUCERII CAT SI ANTRENORILOR IONUT POPA si CRISTI PACURAR si sa faca o figura cat mai frumoasa in acest retur si la anul sa atace PROMOVAREA MULT DORITA !!! LA MULTI ANI GIRO SI MULTA SANATATE IN NOUL AN !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  10. La Multi Ani tuturor aradenilor si utistilor de pretutindeni si celor ce reprezita UTA!! Sa aveti un an 2019 plin de bucurii si impliniri! Sa reusim sa inauguram macar stadionul anul asta si sa avem deja formata o echipa solida pentru a ataca promovarea in 2020!

    0
    0
  11. LA MULTI ANI!Tuturor va doresc!Si suporterilor adevarati,dar si celor „Gica Contra”!Nici eu nu sunt usa de biserica,neaparat…dar la ce s-a ajuns pe comentariile acestui articol,depaseste bunul simt!Serios!
    Nu am disparut,am citit mereu,la minut, ce apare,dar raman consternat pur si simplu!
    Este oare posibil sa se ajunga la asemenea jigniri directe?Se pare ca da!Se permite mai nou,vad!
    Ma mira faptul ca @Lucian sau @Calin,nu au dezactivat aceste comentarii fara rost…(am ales acum varianta publica de a reprosa gazetarilor,pentru ca o puteam face si in privat).
    Sa se ajunga la „origini”,amenintari,militie,IP-uri,nu pricep?Voi,@Lucian si @Calin,aveti o explicatie?
    Am inteles ca orice aparitie se aliniaza si la un anumit Can-Can,butaforie,pentru audienta mare…sper sa nu fie asa…
    Unde sunt acele „cartonase” pentru jigniri si suspendari de la comentarii?Stai o etapa,doua?Inseamna ca merita!
    LA MULTI ANI!
    In orice caz…..URAT!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button