Gligor și Mihai, achizițiile de 24 de karate ale Curticiului: „Pregătim sezonul viitor, echipa crește automat cu fotbaliști de asemenea calibru”

Gligor și Mihai, achizițiile de 24 de karate ale Curticiului: „Pregătim sezonul viitor, echipa crește automat cu fotbaliști de asemenea calibru”

Poate cei mai vânați fotbaliști la nivel județean în această vară au ales Frontiera Curtici. După despărțirea de Crișul Chișineu Criș, fundașul Alin Gligor (35 de ani) și atacantul Alin Mihai (33 de ani) au semnat până în vara anului 2020 cu formația de la Graniță, care – probabil – va ridica și mai mult ștacheta începând cu stagiunea următoare a Ligii a 4-a.

Până una alta, formația lui Flavius Moisă e pe locul 5 după 17 runde disputate în primul eșalon județean, iar ținta este prezența pe podium. „Vrem să ne clasăm măcar pe locul 3 dacă mai sus nu se poate. Am ales Curticiul, fiindcă se cadrează cel mai bine pe noul meu program de lucru, dar și pentru oamenii de acolo, restul băieților, antrenorul Moisă și conducerea clubului și orașului. Avem o jumătate de an la dispoziție să ne omogenizăm cât mai bine, iar din vară ar trebui să creștem pretențiile”, spune Gligor.

La rândul său, președintele Frontierei susține că transferurile, singurele ale iernii la Curtici din rândul seniorilor, sunt bine țintite. „Echipa crește automat cu fotbaliști de asemenea calibru, pe lângă care jucătorii tineri vor crește și mai bine. Vom încerca să câștigăm toate meciurile din partea a doua a sezonului, dar pregătim și sezonul viitor încă de pe acum. Din vară, am putea schimba obiectivul, iar Alin Gligor și Alin Mihai sunt piese esențiale în acest sens”, a punctat Sorin Grec.

Până la această oră, „alb-albaștrii” s-au despărțit de portarul Brutyo și atacantul Gheorghieș, însă nu e exclus să mai existe un „divorț”, două până la reunirea de pe 15 ianuarie. Lipova, Cermei, Pecica, Iratoșu, UTA Under 19 și UTA Under 17 vor fi adversarii Frontierei în perioada de pregătire invernală.

Facebook Comments
6
1

7 comentarii

 1. Avatar

  Păi. , nici în județ nu se dă credit jucătorilor tineri , cunosc foarte mulți tineri și juniori ce s au lăsat de fotbal din această cauză iar noi continuăm tot cu jucători expirați sau aproape expirați .în ritmul ăsta, domnilor antrenori, o să rămâneți fără serviciu în maxim un an sau doi

  10

  1
  Răspunde
 2. Avatar

  De ce trebuie sa jignesti de ce trebuie sa faci expirati doi jucatori care isi fac treaba la echipele unde merg ? Cu ce sunt mai buni cei tineri ? Ca in afara de a cere bani altceva nu stiu. La capitolul joc sunt rau datori. Te si apuca dracii cand ii vezi cate pretentii au dar fotbal pauza.

  3

  9
  Răspunde
 3. Avatar

  Cu cât plătești unU din ăsta aduci 5-6 juniori. , ăștia nu vin pe 2-3 sute de lei cât se dă la liga a 4 a., pentru juniori, atunci ce vorbim noi . Și apropo cu ce sunt mai buni jucătoriI de 35 40 de ani decât cei tineri care vin la antrenamente spre deosebire de obositii de 30-40 de ani cu care nu ai un proiect de viitor .

  14

  0
  Răspunde
 4. Avatar

  Nu mai tot vorbiti aiurea….cei doi oriunde merg sa joace sunt un mare +++++++++++++++++++++++++++++.

  3

  3
  Răspunde
  1. Avatar

   un mare plus ,dar din pacate doar de moment,viitorul pare sumbru in arad, din punct de vedere fotbalistic, nici un antrenor aradean nu are curaj sa promoveze juniori si tineri in afara de Popica. incet incet vor ramane fara pita

   5

   7
   Răspunde
   1. Avatar

    La care Popica te referi ? Sa nu spui ca Ionut Popa.

    4

    2
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.