Handbal

Handbalistele Crișului – la treabă din a patra zi a anului, duminică au meci pe puncte la Oradea





Prima parte a stagiunii 2018-2019 a Diviziei A la handbal feminin a decurs foarte bine pentru Crișul Chișineu Criș. Echipa „alb-albastră” e pe locul 2, ce îi asigură deocamdată prezența la Turneul Semifinal. Dar, mai există un tur și un retur în față până la întâlnirile pentru o promovare ce nu e neapărat vânată pe Crișul Alb, din moment ce sala de sport din oraș va fi gata cel mai repede în 2020.

Cert este că antrenorul Sebastian Tudor și-a chemat jucătoarele din vacanță încă din a patra zi a noului an. De vineri, Klimek și colegele sale se reobișnuiesc cu efortul, iar de astăzi se intră în linie dreaptă pentru pregătirea primului meci pe puncte din 2019. Acesta se va desfășura duminică, la Oradea, contra formației de pe penultimul loc în clasament. De altfel, Crișul a bătut-o de două ori în acest sezon pe CSU, 33-25 în deplasare și 33-26, acasă și pornește favorită și în duelul de la finalul acestei săptămâni.

Partida începe la ora 11, iar Tudor nu se va putea baza în continuare pe mai vechile accidentate Snakovski și Morariu.Vă reamintim că handbalistele Crișului sunt calificate și în primul tur al Cupei României Fan Courier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button