Handbalistele de la Crișul întâlnesc tot o divizionară secundă în 16-imile Cupei: „Șanse egale cu Argeșul!”

Handbalistele de la Crișul întâlnesc tot o divizionară secundă în 16-imile Cupei: „Șanse egale cu Argeșul!”

Participantă în premieră la Cupa României de handbal feminin, Crișul Chișineu Criș și-a aflat adversarul din 16-imi. Până la urmă, echipa pregătită de Sebastian Tudor nu va găzdui o formație din Liga Florilor, ci tot o divizionară secundă, componentă a Seriei C.

FC Argeș, căci despre ea este vorba, ocupă locul 4, cu 8 victorii și 6 înfrângeri, într-un campionat la care participă, însă, 7 și nu 6 formații precum în seria Crișului. Cele două echipe s-au înfruntat în dublă manșă în sezonul trecut al Diviziei A, piteștencele câștigând de fiecare dată 40-34, în Trivale și 26-20, la Arad. „Datele problemei s-au schimbat față de anul trecut, ambele loturi au suferit modificări în sensul bun al cuvântului. La prima vedere, șansele de a trece în optimi sunt egale, poate publicul pe care-l așteptăm în număr mare să ne susțină va înclina puțin balanța în favoarea noastră. Depinde și în ce formă vom ajunge și noi și ele la partida de peste cinci săptămâni, căci mai sunt destule meciuri de campionat. În plus, mai pot apărea achiziții în fiecare tabără, noi având în vederi, de exemplu, două fete pentru a ne întări în această iarnă”, spune Lucreția Vartolomei Cășuțiu, managerul Crișului, care în stagiunea trecută a simțit din teren „duelurile” cu FC Argeș.

Federația Română de Handbal decis ca toate partidele valabile pentru 16-imile Cupei României Fan Courier să aibă loc duminică, 17 februarie. Câştigătoarele din această fază se vor califica în optimile de finală, urmate de sferturi, ambele programate în luna martie, pentru ca turneul Final Four să aibă loc între 19-21 aprilie.

Vă reamintim că în campionat, handbalistele Crișului încep anul duminică, la Oradea. „Alb-albastrele” sunt pe locul 2 în Seria D, iar teamul de pe Crișul Repede – penultimul în clasament.

Facebook Comments
0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.