UTA Arad

Transferul lui Bebey la UTA a căzut, camerunezul a ales prima ligă din Polonia





Terenul „Motorul” s-a prezentat ceva mai bine la al doilea antrenament al anului pentru utiști. O mână de angajați ai Primăriei, ajutată de Ionuț Popa și maseurul Chiorean, a intervenit cu lopeți și un utilaj, de mici dimensiuni pentru a îndepărta zăpada de pe sinteticul din Aradul Nou. Astfel, arădenii au avut condiții ceva mai bune de pregătire, dar mâine eforturile trebuie reluate după precipitațiile căzute astăzi.

Altfel, față de jucătorii prezenți la reunire, a mai apărut în probe doar un mijlocaș din județul Sălaj. Achizițiile se lasă așteptate, iar astăzi „roș-albii” au primit răspuns negativ și de la Bertrand Bebey (28 de ani). Atacantul francez, cu origini cameruneze, a optat pentru o echipă mai slab cotată din prima ligă poloneză, experiența sa în România reducându-se la jumătatea de sezon petrecută în tricoul celor de la Dacia Unirea Brăila, pentru care a înscris 5 goluri în cele 1424 minute bifate.

Totuși, în zilele următoare, „Bătrâna Doamnă” încearcă să oficializeze transferul a șase fotbaliști, toți seniori: un portar, doi fundași centrali, doi mijlocași centrali și un atacant de careu. Totodată, El Hasni, Coulibaly, Benga, Orlic și Hrezdac sunt așteptați la echipă, cu mențiunea că ultimii doi au fost motivați să sărbătorească Crăciunul pe rit vechi.









6 comentarii

  1. Asa sa fie,probabil Bebey a ales un alt nivel de trai si salarizare.Succes.Mi se pare foarte interesant,faptul ca Mister spunea ca UTA este(ar fi) interesata de golgeterul ligii a 2-a,Adrian Voicu,de la Blato-Getica,intrat in ultimele 6 luni de conract,deci putea fi contactat de catre orice club,fara nici o problema.
    Interesant ca Adrian Voicu,a preferat sa semneze cu o echipa de liga a 3-a,Turnu Magurele,intr-adevar lider in seria a 3-a,dar si asa se pune intrebarea ca o echipa de liga a 3-a este mai credibila decat UTA noastra?In cazul ca nu s-a insistat pe Voicu,atunci inteleg,dar ma mir cum de nu?
    Personal,astept cu nerabdare sa vad pe cine de la Snagov,au pus ochii cei de la UTA?
    Cin’ sa fie,cin’ sa fie?….Sa dea D-zeu sa fie la cine ma gandesc eu…Sa refaca perechea cu Cipri Rus!

    0
    0
  2. Giro…. ești incorigibil!
    Încă mai crezi că la UTA se vrea ceva de viitor???? Cu indivizii ăia de acolo din conducere și cu cei care figurează ca „antrenori”?????
    Înseamnă că nu ai ce face și îți pierzi timpul cu tot felul de scenarii…. fanteziste sau de domeniul SF….
    Bietul de tine!

    0
    0
    1. Da@Relu,eu inca raman UTA-ist batran si mai sper!Daca nu traiesti in dorinte si sperante,nu ai cum sa crezi in sansa ta!
      Hai @Relu,sa-ti explic mica mea conceptie:
      UTA are acum o pepiniera grozava,la toate grupele,aici incluzand si cele ale Atletico,pentru ca sunt aceeasi Marie,cu aceeasi palarie(nu cu alta).Normal ca nu toti vor deveni vedete mari,dar sunt ferm convins ca actuala conducere nu ar dori sa-i piarda,pe viitor.Dar daca vrei performanta,mai trebuie sa si aduci juniori ca si completare de prin tara.Nu vad nimic ciudat in asta.
      Ca au mai gafat?Corect!Nimic de comentat,ba chiar des in ultimele 2 sezoane,au facut alegeri gresite.Intreaba-te daca tu ai fi fost mai bun,sau mai inspirat,sau altii?
      Eu imi asum criticile directe,dar incerc mereu sa caut partea plina a paharului,chiar daca nu gasesc nici eu explicatii plauzibile,in multe fapte petrcute…
      Stii ce mai cred?Lipseste un creier lucid prin birourile de pe Victoriei,care gandeste cu capul,nu cu inima si nu pe interes de punga(impresari sau gen Costea,Manea,etc),sa taie si sa spanzure,pe orice nivel!Un Bogdan Mara,un Bobar,unii ar spune despre Dr.Muresan…
      Na,…mai greu,dar nu imposibil!
      Eu nu imi pierd sperantele niciodata!HAI UTA mea!Au fost si zile mai triste,cand credeam ca „pana aici ne-a fost,gata cu UTA”!Nu este asa?

      0
      0
      1. Giro…. ce nu întelegi tu și nu înțelege multă lume este că …. UTA este gata demult!
        Și Popa a spus.o: UTA nu mai e UTA de când cu Salonta cu Fortuna Covaci….
        Cei de la conducere sunt baroni marca psd cu apucături și metehne de baroni locali! Voi vă compprtați ca „acel” electorat… acceptați orice că doar doar o mai fi ceva!
        Repet: Bietul de tine!

        0
        0
  3. A mers acolo, pentru ca acea echipa e sponsorizata de fiul lui dragnea. Și cel puțin cit e daddy la butoane, sunt bani…….!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button