Alte sporturi

Ce au de azi în comun Marius Copil și liderul mondial, Novak Djokovic?





Marius Copil (28 de ani) a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu Lacoste, astfel că firma din Paris a devenit noul sponsor tehnic al celui mai în formă tenismen român. Clasat pe locul 61 în clasamentul ATP, Marius Copil a făcut anunţul pe pagina sa oficială de Instagram.

Existau zvonuri conform cărora Marius Copil va semna cu Lacoste şi va renunţa la contractul cu japonezii de la Mizuno, dar acum totul e oficial: „Sunt foarte încântat să anunţ parteneriatul meu cu Lacoste”, a spus Marius Copil. Marius Copil va îmbrăca echipamentul Lacoste, pentru prima oară, la Australian Open.

Aşteptările sunt foarte mari în acest an de la tenismenul arădean, după finalul impresionant de 2018. A rămas pe retină finala superbă de la Basel, în care legendarul Roger Federrer a avut mari probleme în faţa românului. Cariera lui Marius Copil a început să meargă din ce în ce mai bine de când Andrei Pavel a început să lucreze cu jucătorul în vârstă de 28 ani. Mai mult, Pavel a părăsit staff-ul Simonei Halep pentru a fi alături de Copil.

Cel mai sonor nume din tenis care evoluează în echipamentul Lacoste este Novak Djokovic. În vârstă de 31 de ani, sârbul a revenit pe primul loc în clasamentul ATP. Nole are la activ 72 de titluri la simplu, dintre care 14 sunt trofee de Mare Şlem.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button