Alte sporturi

Patru gimnaste arădene, la centrul olimpic de ritmică





Performanţele şcolii arădene de gimnastică ritmică, dar şi baza materială pe care o pune la dispoziţie CS Municipal, cu o sală specifică de pregătire – cu covor şi podium de concurs – au contribuit la decizia Federaţiei conduse de Irina Deleanu de a înfiinţa, la Arad, încă din toamna anului trecut, un centru naţional olimpic pentru junioare, coordonat de antrenoarele de la CSM Arad, Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova.

„Ne-am pregătit la Arad încă de la 1 noiembrie, iar spre sfârşitul acestei luni plecăm la Izvorani, pentru o nouă etapă de pregătire. În cadrul centrului avem 10 fete, dintre care patru sunt din Arad, Alenia Biringer, Catrina Buniov, Maria Moţ şi Dalia Marin, iar restul de la Ploieşti, Oradea şi UNEFS Bucureşti. În lotul de junioare, cel care pregăteşte Europenele de la Baku, din luna mai şi Mondialele de la Moscova, din iulie, o avem pe Biringer, doar ea corespunde ca şi vârstă”, ne-a declarat Daniela Chiriac.

În ceea ce o priveşte pe Sonia Ichim, talentata sportivă a CSM-ului urmează să participe în perioada următoare la două concursuri, în Ungaria şi Grecia, dar posibil şi la Cupe Mondiale, ea luptând să îşi câştige un loc în echipa pentru Campionatul Mondial din toamnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button