Crisul Chisineu-CrișzTOP ARTICOLE

Bozian o lasă pe ASU Poli pentru Crișul Chișineu Criș! Cherecheși: „Jucătorul de creație și execuție de care aveam nevoie!”





Marea rivală a UTA-ei rămâne fără fotbalistul care a bifat cele mai multe minute în prima parte a sezonului 2018-2019 în Liga 2-a. Nădlăcanul Bogdan Bozian, căci despre el este vorba, a fost titular de fiecare dată în „unsprezecele” lui ASU Poli, exceptând deplasarea de la Chindia când a acuzat ceva probleme medicale.

Mijlocașul de 31 de ani a terminat anul în „alb-violet” cu cinci goluri și 6 pase decisive, iar despărțirea de timișoreni a venit la cererea sa. „Din motive familiale, am dorit să vin mai aproape de casă, iar Crișul Chișineu Criș mi-a făcut o ofertă bună. În plus, am șansa să lucrez din nou cu Adi Abrudean, cu care făcusem treabă bună la Sebiș în urmă cu câteva sezoane. Le mulțumesc celor de la Poli pentru șansa de a mai juca, după mulți ani, în Liga 2-a, în special profesorului Cosmin Petruescu și le doresc multă baftă în continuare”, ne-a mărturisit Bozian, care îl așteaptă la Crișul și pe atacantul Gelu Velici, și el pe picior de plecare de la ASU.

Experimentatul „decar” este al treilea transfer al iernii pentru Crișul, după fundașii Tătaru și Lang. „E jucătorul de creație și execuție de care aveam nevoie, care ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivul, locurile 1-10”, a menționat și Daniel Cherecheși, managerul formației ce a terminat anul pe ultima treaptă a podiumului seriei a IV-a a Ligii a 3-a.

Bogdan Bozian a debutat în Liga 2-a în tricoul UTA-ei în urmă cu 15 ani, CFR Timișoara și Minerul Lupeni fiind celelalte formații la care a evoluat în eșalonul secund. În Liga 3-a, a bifat echipe ca Victoria Nădlac, Unirea Sânicolau Mare, Național Sebiș, FC Hunedoara și CSM Lugoj.

FOTO: Ionuț Brânzei (Bacău)









5 comentarii

  1. La Bozian și Velici am privit cu interes și simpatie.Nimic de reținut afara de o angajare onorabilă cu mijloace modeste sub cerințele performantei adevărate . Au avut și ei momentele lor de glorie care nu trec pragul județului. Dorința de a-i vedea pe la UTA ,nu arata cat de departe erau de fotbal și unii care chiar jucau la UTA !!

    0
    0
  2. Va fi mult mai slaba poli fără Bozian și Velici! Sper sa nu retrogradeze, suporterii lor s-au comportat exemplar la ultima noastră vizita acolo, nici nu cred ca va mai exista dușmănie ci doar rivalitate sportivă, asa cum e și normal! Mult succes Bogdan la Crișul, pe care acum o vad mai bună ca Lipova!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button