Minifotbal, futsal

A cincea ediție a turneului județean de fotbal în sală debutează weekendul următor la Șiria și Beliu, CS Ineu își apără trofeul!





În această vacanță de iarnă, Asociația Județeană de Fotbal Arad organizează un nou turneu de futsal. Formatul este cel obișnuit, cu 8 „zone” a câte 8 echipe, împărțite în două grupe, care vor juca partide de câte 20 de minute. Câștigătoarele fiecărei faze zonale urmează să-și dispute trofeul pe 24 februarie, la Sala Sporturilor Victoria din Arad.

Weekendul următor, se vor desfășura „zonele” de la Șiria și Beliu după următorul program:

Zona Șiria, 19 ianuarie

Grupa A: Podgoria Șiria, Cetate Săvârșin, Șoimii Șimand, Real Horia.

Grupa B: Podgoria Pîncota, Victoria Zăbrani, Avântul Târnova, Victoria Seleuș.

Zona Beliu, 20 ianuarie

Grupa A: CS Beliu,  Villa Gurba, Viitorul Caporal Alexa, Vulturul Chereluș

Grupa B: CS Ineu, Olimpia Bocsig, CS Șicula, Spicul Olari

Vor urma „zonele” la Pecica, Șag, Curtici, Macea, Satu Nou și Almaș, iar faza finală în ultima duminică din luna februarie. „Sper că mi-am făcut datoria și de această dată. Ca manager de turneu am ținut legătura cu toți afiliații și iată că vor fi și în acest an 64 de cluburi ce se vor întrece la turneul de sală, ajuns la ediția a cincea. Vor fi 8 zone organizate în săli pentru care am primit asigurări că vor exista condiții bune de desfășurare, în așa fel încât acest turneu de futsal să fie un nou succes pentru fotbalul județean. Este foarte bine și că am reușit să închiriem Sala Polivalentă pentru finală, acolo unde poate veni un număr mare de iubitori ai fotbalului. Ca în fiecare an, competiția e binevenită, ca și alternativă la fotbalul mare aflat în vacanță până în martie. În plus, e un bun prilej pentru a ne întâlni, a socializa și a lega prietenii, totul sub semnul fair-play-ului. Invit toți pătimașii fotbalului să urmărească programul competiției, vom anunța cu o săptămână înainte calendarul de weekend al <<zonelor>> până vom ajunge la faza finală care, cred eu, va fi ceva deosebit. Împreună cu președintele AJF, Adi Lucaci și restul conducerii AJF, le urăm participanților succes și să câștige cei mai buni!”, a menționat Andras Mako, vicepreședintele AJF Arad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button