Stranieri aradeni

Ex. pâncotanul Issa a făcut pasul în față în campionatul Finlandei: Senegalezul va juca în preliminariile Europa League cu FC Kups

Cel mai bun străin din istoria Șoimilor Pîncota s-a acomodat excelent în campionatul Finlandei. Transferat în martie 2018 la Tampeeren Ilves, Seydina Issa Thiaw Lahi a atras atenția grupărilor și mai bine cotate din prima ligă finlandeză, iar începutul lui 2019 i-a adus un nou contract.
Mijlocașul central de 26 de ani a semnat cu FC Kups, echipă ce a terminat  campionatul pe locul 3 și va juca în preliminariile Ligii Europei în vară. „Sunt foarte bucuros că am ajuns la una dintre cele mai bune echipe din Finlanda. În primul rând, vreau să-mi ajut clubul să-și atingă obiectivele stabilite, să-mi pun calitățile în serviciul echipei, să marchez goluri, să câștigăm campionatul și să avem o evoluție bună în preliminariile Ligii Europa” au fost primele cuvinte ale senegalezului din postura de jucător al „galben-negrilor”.

În România, fotbalistul de culoare a apărat culorile formațiilor Voința Sibiu, Cisnădie, Europa Alba Iulia, Șoimii Pîncota și Sepsi Sfântu Gheorghe, bifând peste 150 de partide meciuri în primele trei ligi. Pentru Pîncota a evoluat timp de trei sezoane, astfel că după plecarea la Sepsi, Issa spunea: „Am petrecut ani frumoși la Arad, e ca a doua casă pentru mine, am multe amintiri și mulți prieteni acolo și nu numai din fotbal”.
Comentarii Facebook

2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close