Baschet

Seria neagră continuă și pe terenul codașei de pe Someș: Universitatea Cluj – FCC ICIM Arad 74-70





După înfrângerile de pe teren propriu cu CSM Târgoviște și Olimpia Brașov din finalul anului trecut, FCC ICIM a pierdut și prima partidă din 2019. Elevele lui Miljan Medvedj au fost învinse de Universitatea Cluj, codașa seriei din prima fază a LNBF, cu 74-70.

Echipa „galben-albastră” a fost la conducerea ostilităților în primele trei sferturi ale meciului, dar problemele pe ambele faze ale jocului de pe final s-au dovedit decisive. Echipa de pe Someș a preluat conducerea cu o serie de 10 puncte consecutive în debutul ultimei părți, iar Hadzovic și compania nu au mai reușit să revină.

ICIM-ul își păstrează poziția a cincea, la două puncte în fața adversarului de astăzi, dar rămâne la trei puncte în urma celor de la CSM Târgoviște, a patra clasată. „Din păcate, problemele ce le avem în special la nivelul pivoților ne-au costat când ne-a fost lumea mai dragă. Am controlat 70% din meci, am și avut avantaj pe tabelă, dar clujencele au venit peste noi la final și ne-au taxat. Din păcate, cred că mai sus de locul 5 nu mai putem urca până la intrarea în play-off, dar nu ne rămâne decât să luptăm meci de meci și să sperăm că până pe 28 februarie, data limită pentru transferuri, vom găsi un pivot cu un raport calitate preț pe placul nostru”, ne-a mărturisit Marcea Urban, președintele FCC ICIM Arad.

Peste o săptămână, în cadrul etapei a patra la Grupei Roșii la baschet feminin, la Arad sosește campioana en-titre, Sepsi Sfântu Gheorghe.

Universitatea Cluj – FCC ICIM Arad 74-70 (14-25, 16-12, 19-17, 25-16)

Marcatoare:

U Cluj: Morse 25, Begenisic 25, Părău 10, Boț 10, Cenean 4

FCC ICIM: Hadzovic 20, Dzombeta 17, Fodor 14, Neagu 9, Ardelean 4, Deura 4, Ciotir 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button