Șoimii LipovazTOP ARTICOLE

Lipova își betonează linia mediană în preziua reunirii: Ex. băcăuanul Istrate vrea să-și treacă în cont a doua promovare consecutivă în Liga 2-a!





Al patrulea transfer la nivelul seniorilor pentru divizionarele trei arădene a fost oficializat astăzi. Dacă cei de la Crișul Chișineu Criș i-au luat chiar înainte de Crăciun pe fundașii Tătaru și Lang, iar zilele trecute și pe mijlocașul Bozian, Șoimii Lipova a pus mâna pe Florin Istrate.

Cu un CV excelent la nivelul ligilor doi și trei, mijlocașul central a jucat la Unirea Alba Iulia, Rapid București, ASA Târgu Mureș, Dunărea Galați, Daco-Getica, Tricolorul Breaza, Metalul Galați, FC Zalău și Aerostar Bacău. La FC Zalău a fost cel mai bun jucător în ultimul an de existență al clubului, marcând 15 goluri, iar la celelalte cluburi a atras atenția cu calitățile sale în fața porții. În vara lui 2018 a desfăcut șampania promovării în Liga 2-a alături de colegii de la Bacău și a fost piesă de bază în prima parte a turului până când o pubalgie l-a ținut departe de teren. Apoi, Florin Bratu, noul antrenor al Aerostarului, a avut alte preferințe la mijlocul terenului, iar Istrate și-a obținut dezlegarea în această iarnă.

Orginar din Breaza, fotbalistul de 29 de ani vrea să-și treacă în cont a doua promovare consecutivă în eșalonul doi al fotbalului românesc. Practic, Flavius Sabău rămâne cu același număr de fotbaliști în linia mediană la nivelul seniorilor, după ce Sergiu Popa a optat pentru Progresul Pecica. „Luni voi fi prezent la reunirea Șoimilor, sunt bucuros că voi activa la un club serios, liderul seriei a IV- a din Liga 3-a, cu care vreau să promovez în vară, după ce și anul trecut am reușit același lucru cu Aerostar Bacău. De preferință, joc în spatele vârfului, dar mă pliez pe orice post la mijlocul terenului, în funcție de sarcinile tactice primite de la domnul antrenor. Sunt sănătos, pregătit să mă apuc de treabă alături de noii colegi și să pun osul la promovare. Îl cunosc doar pe Mădălin Popa, pe când jucam pentru Zalău. L-am avut adversar, el evolua la Cugir. Nu am urmărit seria a IV-a a Ligii a treia, dar acum, de când am acceptat să merg la Lipova, m-am documentat despre noua mea echipă și adversarii ei și sunt convins că mă voi integra rapid și îmi voi ajuta echipa cu goluri și pase de gol”, susține Istrate.

Radu Pop: „Ne întărim lotul pentru îndeplinirea obiectivului”

După ce Crișul și Sebișul și-au amânat reunirile pentru vineri, respectiv luni, din pricina ninsorilor, Lipova e singura divizionară terță arădeană ce adună rândurile de mâine. După Sergiu Popa, liderul din C4 s-a mai despărțit și de Raul Iova, în timp ce situația lui Andrei Vasinc e incertă. Totodată, pe lângă cei trei juniori împrumutați deja de la UTA, Dardai, Nagy și Obrad, la reunire mai e așteptat și un tânăr fotbalist de la CFR Cluj. „Având în vedere noul obiectiv stabilit de conducerea orașului Lipova, ne luăm măsuri de întărire a lotului. Plecarea lui Sergiu Popa a fost acoperită cu un mijlocaș în care noi ne punem mari speranțe, Florin Istrate, experimentat și cu profil ultra ofensiv. De asemenea, vor fi la reunire câțiva juniori de 2000 care ne sunt necesari și în perspectiva unei promovări, un post deficitar fiind cel de fundaș dreapta, unde ne-am despărțit de Iova. Dacă va mai fi vreo plecare, vom mai aduce un înlocuitor cel puțin la fel de valoros, dar asta vom vedea de mâine încolo”, a punctat președintele „alb-albaștrilor”, Radu Pop.

Lipova e campioană de toamnă în seria a 4-a a Ligii a III-a, la 3, respectiv 5 puncte față de conjudețenele, Lunca Teuz Cermei și Crișul Chișineu Criș.

21 comentarii

  1. nu stiu de ce, dar cred ca vor mai fi veniri la Soimii !!! toate echipele se intaresc (Crisul a adus 3 fotbalisti foarte bun,poate urmeaza al patrulea, tot de la Poli T,,,,Dumbravita a luat 2 jucatori din liga a 2 plus inca 2-3din divizia C…..Cugirul deocamdata a dat afara dar dupa cum anunta vor face numai ttransferuri din ligile superioare…..Resita are echipa foarte buna si mai promoveaza copii de la juniorii lor , Cermeiul o echipa f buna, Corvinul isi face echipa pt sezonul viitor)……deci returul se anunta foarte interesant. Sper ca echipa care joaca de 2.6 ani impreuna sa promoveze,adica Soimii Lipova !!!! Forta SOIMII LIPOVA

    0
    0
    1. Crișul Chișineu-Criș va promova, par mai puternici pe toate compartimentele, inclusiv la conducerea echipei și a orașului! De urmărit și Cugirul care au amenințat cu achiziții de marcă pt liga a treia

      0
      0
  2. Intotdeauna la Lipova s-au adus jucatorii necesari, nu pentru a fi in trend. A fost si o greseala, Himcinschi, si greseala asta a intarit ideea de a vedea jucatorul, nu de a-i aduce numele. Eu cred ca a aduce mai multi jucatori ar echivala cu dorinta de a desface un ceas elvetian, pentru a vedea de ce functioneaza…Cat despre a compara echipele Lipovei si Crisului, conducerile cluburilor si ale oraselor, nu prea e cazul. Lipova nu mai avea echipa cand a anuntat Crisul ca vrea promovare. Impliniri si rateuri au ambele cluburi, fiecare incearca sa „rupa gura targului” cu priceperea lui si cu bugetul lui, deci Dacian/Calin mai usor cu bagatul batului prin gard!

    0
    0
    1. Ai impresia ca cei de la Lipova au fost sa il vada pe Istrate, nu prea cred ca s-au deplasat pana la Bacau, sau pe baiatul de la CFR ???

      0
      0
          1. Unii sunt monitorizati mult inainte de a fi ofertati, strategia clubului a fost tot timpul pe termen mediu si lung. Saptamana aceasta vor fi prezenti la pregatire 2 jucatori ofertati de 1-2 ani…

            0
            0
          2. Istrate a fost dorit inca de cand a fost la Zalau dar atunci eram noi prea mici . Nu ca acum am fi mai mari dar am mai imbatranit si noi cu un an . Si ca informare da si cel de la cfr a fost vazut . Nu atat de mult cum au fost altii care au fost mai aproape dar suficient cat sa ne facem o impresie foarte buna despre el . Noi am umblat la turnee prin tara si dupa juniori si dupa seniori .

            0
            0
  3. serios,Daciane? o sa vedem dupa prima etapa…….sti unde joaca Crisull?? La nivel de conducere, lot? eu zic ca al Lipovei este mult mai omogen? explica!!! aveau 5 puncte in liga 4 cu 6 etape inainte de final…….Iti respect punctul de vedere dar eu zic sa nu te hazardezi. Lipova sta foarte bine la juniori si asta ii un mare avantaj!!! o sa vedem. Sti care ii cel mai mare dezavantaj al Lipovei? ca nu poate juca acasa cu 1000 de spectatori in tribuna

    0
    0
  4. Stelica draga esti prost informat………inclusiv in octombrie a jucat pentru Aerostar…….in meciul Aerostar_Ripensia 27.10.2018 scor 2–0

    0
    0
  5. Si uite asa putem spune ca aparu’ „mica alianta a vestului” fotbalistic….Lipova, Sebisul si Chisineu’ catindatii la promovare….BAFTA! Dar, in fotbal, este o vorba…. „mingea e rotunda!” Asa ca atentie la detalii….clasament, program retur, contracandidati, „socoteala de-a’cas nu se potriveste cu aia din targ”,… si Radule, sigur ati crescut! Se vede! Cel putin tu ai luat …. in greutate!

    0
    0
    1. cand 3 echipe se intaresc si vor sa promoveze, inseamna ca s-au aliat? Si Cermei fiindca nu doreste sa promoveze este dusmanul celor 3? 🙂

      0
      0
    2. Nealcosule sa stii ca nu am luat in greutate . Din contra am pierdut 2 kg . Ai avut cumva reclamatii de la cineva ca sunt prea greu cumva ? Sa stiu sa fiu mai atent cu persoana respectiva data viitoare . Cat despre ,,mica alianta a vestului fotbalistic ” vreau sa-ti scriu ca ea nu a existat si nici nu va exista . Dar imi place ca pe ai tai din Cermei nu i-ai bagat in alianta respectiva . Ei sunt un mic stat in stat precum Vaticanul . Doar ca nu stiu dc sunt la fel de sfinti ca cei din Vatican . Oricum le doresc bafta tuturor echipelor din Arad si vom vedea la sfarsit care dintre Cugir sau Resita promoveaza

      0
      0
  6. Alianta Vestului, din care mi-am tras eu ideea, nu este o alianta CONTRA cuiva, ci PENTRU,….pentru ceva pozitiv! Cermeiu’i mic, mic,….da voinic… Stii povestea cu Praslea cel mai mic dintre frati…….dupa trei incercari, facu’ nunta………..! Da sa nu ne pierdem in povesti! Om vedea ce si cum! IMPORTANT ESTE CA CEL MAI BUN SA CASTIGE si sa PROMOVEZE! Ma amuza cum se vorbeste de obiective indraznete…..fara fundament! N-ar strica putina modestie sa nu zic prudenta! Stii si eu mi-as dori o masina mai buna, mai mare, mai multi cai putere, ……da, bani, BANII!? Mama si Tata! Stii ca, in ziua de azi, cel mai mare dezastru este sa fii invitat la o nunta! Daca e si la ….Bucuresti sau Constanta! Orice ar fi, le doresc bafta tuturor celor 4 echipe si voi tine cu ei indiferent de liga!

    0
    0
    1. Falosule de ce crezi ca obiectivele sunt fara fundament Eu la toate echipele din Arad vad modestie . Chiar la toate . Nu am citit la nici un articol pe cineva care sa se bata cu caramida in piept ca face marea si sarea. Toti muncesc toti isi vad de treaba.

      0
      0
    1. Nu este obiectiv trasat . Ni sa comunicat ca daca vom reusi sa fim noi echipa care termina pe primul loc comunitatea locala va face tot ce tine de ea ca sa sustina echipa in liga 2. Nu ni sa trasat sarcina trebuie sa promovati . Ni sa oferit sprijinul daca reusim aceasta performanta istorica pentru oras pentru judet .

      0
      0
  7. Dar eu si staful tehnic si baietii suntem constienti ca mai avem foarte mult de munca . Si campionatul este lung . Oricine poate termina pe primul loc . Asa ca hai sa …..muncim .

    0
    0
  8. @nealcosule, scuze ca abia acum iti raspund, dar eu pazesc padurile de pe dealurile Lipovei si nu am avut net.Acu’ am coborat in civilizatie :))) Cand are sa se ingrase presedintele nostru pe masa ta, cand are sa fie cantarit de nevasta-ta/concubina/amanta, atunci sa incepi sa comentezi kilele lui. A zis cineva ceva de gnomul ala de e presedinte la voi? Ala o fi avand si inaltime si kile de sportiv, mai rar asa alura…Vrei sa intaresti imaginea de mediu rural pt Cermei? Nu pot sa iti zic „taran” pt ca as jigni OAMENI, care probabil te-au adus si pe tine pe lume. Daca vrei sa te manifesti, scrie (daca ai capacitatea) despre SPORT, daca nu, fii fair-play si DA-TE ROATAAAAAA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button