Uncategorized

Cadeții de la UVVG ProVolei au câștigat dramatic la Oțelu Roșu, în prima apariție oficială în noul an





Primul meci de volei cadeţi de la începutul acestui an al celor de la UVVG ProVolei Arad a fost unul de-a dreptul nebun.

Jocul de la Oţelu Roşu, din a doua etapă a seriei de vest a CN a început cum nu se poate mai prost pentru echipa arădeană,  0-10 şi 5-16. Dar, de aici încolo lucrurile aveau să se schimbe în bine. Pe serviciile lui Vlad Ştefănescu se ajunge la 15-16, apoi  trupa lui Marius Mascovits trece la conducere şi câştigă setul cu 25-22. Seturile 2 şi 3 revin destul de lejer gazdelor cu 25-17 şi 25-20.

Arădenii se ambiţionează și egalează la 2, la seturi, după un 25-19. Setul 5 începe cu iureşul gazdelor, 8-3, 11-7 şi 14-9. Când gazdele se pregăteau să sărbătorească victoria, cadeţii lui Mascovits se trezesc din ,,pumni”, egalează la 14 şi câştigă dramatic cu 16-14 şi cu 3-2 la general.

Antrenorul Marius Mascovits a avut la dispoziţie  următorul lot: Ciubotariu Alexandru, Dobre Dănuţ, Creţa Patric, Timotity Mark, Popovici Sergiu, Sîrboiu Sebastian,  Ştefănescu Vlad, Mihălescu Dan, Sullei Adrian, Kisvardai Tamas şi Şipoş Richard.

Următorul meci al echipe de cadeţi, peste două săptămâni, pe 27 ianuarie, când va întâlni în sala de sport a Şcolii Gimnaziale Avram Iancu Arad echipa CSS Blaj, echipă care până acum nu a pierdut nici un set. CS ProVolei Arad, prezidată de profesorul Radu Săbău, e finanțată în mare măsură de Primăria Municipiului Arad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button