UTA Arad

Format în Il Calcio, lugojanul Dombrovoschi vrea să facă performanță la UTA: „Îmi place presiunea, vrem să ne legăm, iar din vară să atacăm promovarea”





Ciprian Dombrovoschi este unul dintre cei trei jucători opriți de UTA după prima săptămână de pregătire, alături de juniorul Pușcașu și paraguayanul Alvarenga. Mai mult, Ionuț Popa pare deja convins ca fundașul de 25 de ani e variantă viabilă pentru postul de fundaș dreapta, acolo unde s-a cam improvizat în prima parte a campionatul cu juniorul Cristi Costin sau Alex Manea.

Proaspătul utist s-a născut la Lugoj, iar la vârsta de 6 ani a plecat cu familia în Italia. A făcut junioratul la Grosetto, unde a ajuns până la prima echipă, care evolua la acel moment în Serie B. Apoi, a jucat 4 ani la Messina, în ligile patru și trei din Il Calcio. În 2016 s-a transferat la Ilvamaddalena, în eșalonul patru, iar în această vară a semnat cu Farul.

S-a despărțit și de formația de pe Litoral, iar acum își dorește să facă performanță cu cea mai titrată grupare din Provincie. „M-am blocat în eșalonul patru în Italia, pentru că era greu să joci mai sus dacă nu aveai cunoștințe. Dacă nu aveai lângă tine persoane care să te ajute să urci, nu ești prea băgat în seamă. Am fost chemat de diferiți impresari să joc în România și am ales în vară Constanța. Era un proiect nou, părea bun, dar, ulteriori, poate nici din partea mea și nici din a lor nu a fost ceea ce ne așteptam. Așa că ne-am despărțit amiabil, iar azi sunt la Arad”, ne-a mărturisit Dombrovoschi.

Cât despre echipa unde speră să evolueze din retur, fundașul știe că așteptările sunt mari. „De UTA am auzit de când eram la Lugoj, la FC Atletic, jucam la copii contra lor. Clubul are o istorie incredibilă, iar actualul antrenor, Ionuț Popa, este un personaj cunoscut în fotbalul românesc. Lucrez de o săptămână cu dânsul și am văzut că este un antrenor cu caracter, știe să-și motiveze jucătorii, dar și să vorbească cu ei. Eu asta prefer, presiune mare, așa mă simt cel mai bine. Când toată lumea are așteptări mari de la tine, dai absolut totul la antrenamente și meciuri. Vreau să fiu parte a acestui proiect important, să ne legăm cât mai bine ca echipă în această primăvară, iar din vară să atacăm promovarea” , a adăugat fostul fundaș al Farului.

Dombrovoschi este unul dintre cei 21 de utiști care au intrat de ieri în cantonament. La antrenamentul de ieri după-amiază, sub comanda lui Popa Păcurar și Țapoș s-au pregătit și fundașii de 17 ani, de la grupa lui Sandu Gaica, Haloș și Vidican.

7 comentarii

  1. Eu zic să apelați si la Teacă Claudiu e foarte bun fundaș a jucat în liga5 si la sală joacă serios vorbesc

    0
    0
    1. Daca vorbesti de teaca care a fost implicat in acel incident cu moartea celor doi suporteri , inseamna ca ori esti foarte prost , ori chiar atat poti tu in momentul de fata….insa sper sa nu fie el despre care vorbesti

      0
      0
  2. Bine ai venit in familia UTA.-ei Cipriane ,placandu-mi totodata optimismul tau !!! Iti doresc mult succes !!!

    0
    0
  3. Frate Ciprian o sa intelegi si tu in curand cum sta treaba cu promovarea pe Arad. Nu prea se vrea si cand se vrea nu ai cu cine…..

    0
    0
  4. Noi primim pe(aproape) oricine cu mare drag,cand ne dovedeste abnegatie.Nu declaratiile ne intereseaza neaparat,macar ca le bagam la cap si nu le uitam,ci ce vom vedea in timpul imediat urmator!Oare din ce cauza citind acest nume al tau,m-a dus absolut cu gandul la un altul, diminutiv „szky”….da…la Brosi,sa se odihneasca in pace si sa ne vegheze.
    Demult asteptam ceva(mai) deosebit la UTA,o surpriza maxima sa fii..Doar sa si fie asa…
    Referintele tale,Cipriane, se impart pur si simplu,asa inteleg si urmaresc.O parte te recomanda, cresterea in Italia,cu anumita(alta) mentalitate,pe de alta parte nu cred ca o valoare certa are nevoie de „cunostinte”,ca sa se propulseze in Italia.Nu cred asta.Poate ca in Romania ar fi valabil.
    Eu iti doresc succes maxim la UTA,sa „ne rupi gura”.Bafta,sincera!
    Suntem „Occhio vigillente,a la penna,pe tine”.Sfatul meu?Lasa declaratiile…treci la munca!Bafta!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button