UTA Arad

UTA începe seria amicalelor mâine, la Arad, în compania maghiarilor de la Elore Bekescsaba





Intrată în cantonament de ieri, UTA a bifat deja trei antrenamente. Cele de luni pe terenul sintetic „Motorul”, iar cel din această dimineață la Sala CrossFit Arad, de la Bou’ Roșu. A fost cadrul perfect pentru exercițiile de stretching, forță și dexteritate, pentru ca după-amiază utiștii să ajungă din nou în Aradul Nou pentru ultima ședință de pregătire înainte de primul amical al iernii.

Așadar, „Bătrâna Doamnă” va susține primul test mâine, împotriva celor de la Elore Bekescsaba. Adversarul a devenit unul tradițional în perioadele de pregătire, echipa arădeană disputând nu mai puțin de trei amicale anul trecut contra maghiarilor.

În iarna trecută, cu Cristi Todea pe bancă, UTA învingea Bekescsaba cu 3-1 la Șiria, după golurile marcate de Hlistei, Buia și Dinculescu, respectiv Toth. Iar vară, cele două echipe s-au înfruntat atât la Arad, cât și peste Graniță. Partida de pe terenul din Sânnicolau Mic s-a încheiat 2-2 (Alex Pop și Janos au înscris pentru UTA, Szelpal și Szalai pentru oaspeți), iar în Ungaria echipa antrenată de Ionuț Popa a învins cu 2-1 (goluri Copaci și Cubleșan, respectiv Hursan).

La finalul turului, Elore se află pe poziția a patra în liga secundă maghiară, cu 36 de puncte, la cinci lungimi de undă de locurile promovabile.

Partida de miercuri se va disputa pe „Motorul”, începând cu ora 13, și se va vedea în direct pe TV Arad.

4 comentarii

  1. Meci de edificare pentru cei mai noi. Sperăm și la un salt valoric in general ,stimulat de un nou inceput în condiții mai. bune . Era bine sa fie existat și un nume mai cunoscut la echipa ,ca o promisiune pentru viitorul apropiat. Nu e tirziu că aceste lucruri sa apara în vara la pregătirea specială pentru abordarea luptei de promovare .

    0
    0
  2. Sunt foarte, foarte bucuros ca, TV. ARAD va transmite meciul ,abea astept sa vad baietii la la treaba si ca, Mister IONUT POPA sa faca cumva impreuna cu conducerea si impresarii , sa aduca in lot si cativa jucatori cu experienta pe posturile de care este nevoie !!! FORTA UTA UTA UTA. si numai de bine va urez !!!

    0
    0
    1. Nelule….este needificator acum,dar pentru testari,nu este tocmai rau.Degeaba freci si dregi,daca ai 18 jucatori pe banca maine,momentan,dintre care jumatate din pepiniere.Nu cred ca este de ras Nelule,si nici de aplaudat….Vezi ca sunt niste copii,care mai au nevoie de scoala,macar sa treaca Bac-ul…Juniorii convocati acum sunt pusi intr-o postura de a-si clarifica situatia scolara.Corect?Unii diriginti accepta,altii nu.Cu scoala ar ramane..,cu fotbal cati?De sperat?Toti,inclusiv,noi suporterii…
      Am inceput comentariul cu Hei Rup,dar ma opresc….Altfel spun altele,rele….
      Asa este in sport,nu numai in fotbal…Se fac sacrificii,copii, parinti,enorm de multi bani cheltuiti,apoi sunt aruncati la ghena.Cati ajung fotbalisti?3-4?As mai scrie,dar nu vreau sa fiu rau…
      Nu pot sa-l uit pe Manea,imposibil,cand la Siria,dupa meciul cu Ripensia,cand Mediop ne-a „omorat razand” de unul singur,a spus copilului meu,cel mai mic,dupa meci:”vezi de scoala ta si invata,fotbalul te pacaleste copile, de multe ori”.Era suparat Alex,noi la fel atunci….Ce sa-i fi raspuns?
      Mai stii Alex,acel episod?
      Fa-te bine repede!Avem nevoie de tine,CAPITANE!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button