UTA Arad

„Decarul” Alvarenga, luat în calcul ca atacant la UTA: „Pe postul lui avem deja doi jucători”





Deși a avut și regrete pentru legarea amicalului cu Elore Bekescsaba (scor 2-3), echipă ce a depășit limita sportivității prin unele intrări, Ionuț Popa a putut vedea la lucru și puținii jucători noi păstrați în lot după prima săptămână de antrenamente. Este vorba despre fundașul de 18 ani, Sebastian Pușcașu, dar mai ales de Ciprian Dombrovschi și Jorge Alvarenga.

Ultimii doi chiar s-au aflat pe teren toate cele 90 de minute pe posturile de fundaș dreapta, respectiv atacant central.  „Una peste alta, am dat prilejul a doi jucători care i-am adus să joace tot meciul pentru a-mi face o impresie cât mai clară despre ei. Încă nu am luat o decizie privind viitorul lor la echipă, voi vedea și după următoarele antrenamente. Alți jucători nu am avem decât cei care au apărut pe teren azi, ăștia suntem la această oră în cantonament”, a remarcat Ionuț Popa.

Și, dacă Dombrovschi a evoluat pe postul său de bază, nu același lucru se poate spune neapărat și despre Alvarenga. Despre paraguayan, chiar „Mister” spunea în preziua reunirii lotului că e „decar”. „Am discutat cu impresarul lui și i-am spus că l-am adus ca atacant, unde – de altfel – a mai jucat la fosta lui echipă. Pe postul de al doilea vârf avem deja doi fotbaliști, unul dintre ei fiind obligatoriu să joace, și anume Miculescu, iar celălalt ar fi Matei. Așa că ne orientăm spre atacanți, celelalte posturi deficitare fiind cele mijlocași de bandă și doi mijlocași și fundași centrali”, mai spus „principalul”.

Pentru primul test pe tărâm arădean și pe un post puțin inedit pentru el, Alvarenga nu s-a mișcat tocmai rău. A dat și un gol frumos, printr-un șut plasat la colțul lung de la 16 metri și s-a bătut, în general, destul de bine cu puternicii fundași maghiari. Dombrovschi a arătat și el destulă siguranță pe faza defensivă, dar pe faza de construcție și atac s-a văzut prea puțin. Sigur, la niciunul dintre ei nu se poate vorbi despre relații de joc cu noii lor colegi. În fine, în ceea ce-l privește pe Pușcașu, prima impresie nu a fost tocmai pozitivă.

4 comentarii

  1. Noi nu avem nevoie de transferuri, lasă-le naibii….important este să joace Miculescu titular iar in vară să fie vândut….se pregătește Vulturar. Ce transferuri, ce ambiție, ce nume? Bani și nu puțini, cheltuiți doar pentru a asculta din nou, scuze? Amănunte pentru imenșii domni din conducerea acestui club. Sunt curios să văd care din ăia trei este bărbat și iese in față să recunoască că-i depășit de situație. Nici blestemați dacă am fi fost nu ne alegeam cu d-alde Iedul…Doamne Apără și Ferește!

    0
    0
  2. Nea POPICA, oprestel pe ALVARENGA , este un jucator bun , vezi dumneata pe ce post il vei baga dar in niciun caz sa nu ii dai viteza !!!

    0
    0
  3. Ok,intelegem…sau nu…Pricepem sau nu…Puscasu sa se intoarca la nivelul sau,ca sa nu-l inlocuiasca pe Oprea,sau sa mai munceasca,pentru ca mai are mult,pana departe…Mi-a placut Alvarenga,usor,proportional.vis a vis ca inca nu stie bine nici macar liniile de tramvai,care duc la Arena Motorul.Latin,incisiv,foarte interesant jucator.Mi-a placut,sincer.Sa nu il scapam,daca se poate,cumva…!
    El Hasni,Coulibaly,clar porniti din curiozitate,teste,titulari clari acum,de drept,macar ca ambii,raman aceiasi,de nelipsit…Sunt rai!Bravo!
    Cat ma bucura Miculescu????Enorm,oameni buni!Ce copil de gena maxima,a lui Vali,amicul meu,oricat de Timisoreni???Ce miscari cu minge si fara minge face,plasament,demarcari,interceptari???Revedeti jocurile sale si observati cam cum scapa lejer de fundasii adversi,mai ales de pe benzi si cam ce pase da,serveste,lejer cu exteriorul sau,cu ambele picioare…Va ajunge mare….Sper ca la UTA…nu vandut rapid,pe bani marunti,spre cine stie ce si cine…de nevoie…De urmarit serios,daca si ce vrem…?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button