UTA Arad

Popa acuză jocul dur al maghiarilor după accidentările lui Vulturar și Isac: „Dacă știam ce urmăresc, începeam meciul de la 3-0 pentru ei”





Ca și în vară, au sărit scântei în duelul amical dintre UTA și Elore Bekescsaba. Maghiarii au sărit din nou calul când a venit vorba despre dueluri fizice și au mai făcut și pe victimele pe finalul primei reprize, când au părăsit terenul pentru două minute în semn de protest pentru cartonașul roșu încasat de Szelpal.  De altfel, „centralul” Sebastian Mako a dictat nu mai puțin de patru eliminări, trei pentru Elore și una pentru utistul El Hasni. Tunisianul nu a mai rezistat și și-a luat de gât adversarul care-l faultase, moment în care s-a și produs un meleu și s-am mai împărțit ceva îmbrânceli și cuvinte ceva mai grele.

Ca rezultat al jocului dur al divizionarei secunde de peste Graniță, mijlocașii Cătălin Vulturar (14 ani) și Damian Isac (17 ani) au ieșit mai repede de pe teren, acuzând probleme la genunchi respectiv gleznă. „Din păcate, primul joc a venit cu primele accidentări. Doi copii, Vulturar și Isac, sunt destul de rău accidentați și, probabil, vor pierde o parte din pregătire. Nu pot înțelege astfel de adversari care urmăresc să câștige cu orice scop un meci de verificare, de antrenament, dând dovadă de o agresivitate maximă. Dacă știam că urmăresc cu predilecție acest lucru începeam de la 3-0 pentru ei și poate erau mai liniștiți și jucau fotbal pentru antrenament. Ne pare rău că am jucat cu un astfel de adversar care urmărește rezultatul și nu cum ar trebui, sau așa cum fac eu, evoluția jucătorilor trimiși pe teren”, a punctat Ionuț Popa, antrenorul „roș-albilor”.

După două zile cu tot atâtea antrenamente zilnice, UTA rămâne cu amicalul cu Elore Bekescsaba, pierdut cu 3-2, pentru ziua de miercuri. Echipa a mai făcut refacere la Gemi Sport, iar de mâine va încăpea și pe mâna lui Valerio Zuddas, preparatorul fizic italian sosit aseară la Arad.

FOTO: UTA Media Design

7 comentarii

  1. Pe la maghiari bani ori fi mai multi și precis mai siguri. Așa că dacă te apuci sa joci. cu ei te bănuiesc că vrei să-i dai afară din ,,,,servici ”’ .Unde sunt Hideguti ,Czibor ,și Puskas să-i,și vadă cotonogari de azi. ??? Pe nea Popica îl mai mira refuzul și exodul. în masă al fotbaliștilor spre sud , cum fug mexicanii spre SUA !! Mai nou și Hlistei a ales acest drum ! ,,,Și tu fiul meu Brutus ”’ ??

    0
    0
  2. Daca si in vara s-a intamplat la fel cred ca se putea gasi un alt adversar, desi riscuri exista in orice confruntare. Pana la urma fac parte si duritatile din joc.

    0
    0
    1. Bineanteles,aceeasi intrebare,si te-am prins cu rata in gura,Catelus cu parul cret…Ce treaba ai tu,@Pelin?Niciuna….Baliverne….
      Joaca tu amicale ca sa te rupa adversarii,,,pe nimic….mare bolovan esti,dar insisti puternic…Faci diferenta intre duritati sau testari de jucatori?Nu ai cum….esti mai mult decat varza…Nici nu ma inteleg din ce cauza imi pierd timpul cu specimene de ale gen tine….
      Greu….Nu ma provoca,te rog,pentru ca imi fac timp….

      0
      0
      1. Iar esti pe langa?. Ideea era urmatoarea: daca si la anteriorul meci lucrurile au stat la fel , era obligatoriu sa joci si acum, incepe si se termina lumea cu Elore Bekescsaba? Acum ai priceput, titanule, sau trebuie sa iti desenez.? Mai zi-ne una cu Trandafilon????

        0
        0
  3. Nea POPICA, daca stiai acest lucru inca de anul trecut cand a-ti mai jucat cu ungurii ,fiind niste adversari foarte duri pe teren ,doar la niste amicale si atat, de ce oare a-ti acceptat sa mai jucati , a-ti vazut ce s-a intamplat cu acei copii Isac si Vulturar de numai 15 si 17 ani ,accidentati de niste brute care nu stiu ce inseamna un meci amical !!! Sper ca pe viitor sa nu mai acceptati astfel de meciuri !!!

    0
    0
  4. Adevarul este ca pe afara (nu e vorba doar de acest amical cu Elore), se intra mai dur, se pune osul chiar daca e amical se trateaza ca un meci pe puncte indiferent de adversar sau cum ar testa jucatorii,pozitiile sau schema de joc. Care intra pe teren vrea sa demonstreze ca merita sa ramana la echipa… si cand intalnesti echipe masive cu tehnicitate redusa cam asta e rezultatul poate 2-3 intrari mai dure, dar prin pase rapide si o musculatura adecvata poti elimina acele interventii, dar daca nu, si stii ca ai echipa fragila sa se caute adversari prin ligile inferioare de judet si atunci se joaca o miuta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button