UTA Arad

Vali Alexandru o refuză pentru a doua oară pe UTA și merge lângă Florea și Cherchez, la Chindia





Cunoscând faptul că e pe picior de plecare de la Dunărea Călărași, UTA l-a ofertat la rândul ei pe Valentin Alexandru. Neincluzându-l în lotul pe care l-a deplasat în cantonamentul din Italia, Dan Alexa a grăbit oarecum despărțirea de atacantul de 27 de ani, care – însă – nu a ales Aradul ci Târgoviște.

Este a doua oară când puternicul vârf o refuză pe Campioana Provinciei după iarna lui 2017, când Laurențiu Roșu și-l dorea în „alb-roșu”. Atunci, „Bătrâna Doamnă” era în situația de astăzi a Chindiei, cu șanse mari de promovare de la înălțimea locului 2 și totuși Alexandru a spus „pas”, alegând-o la acea vreme pe Concordia Chiajna.

Fotbalistul e a treia achiziţie a Chindiei, după ce până acum Viorel Moldovan a pus mâna pe mijlocaşii Mihai Neicuţescu (Dinamo) şi Bogdan Şandru, acesta din urmă sosind tot de la Călărași. Cu Cherchez, Florea și Neguț, trupa târgovișteană are – poate – cel mai bun atac din Liga 2-a.

Vali Alexandru reușea „dubla” în turul barajului de promovare în Liga 1, din vara lui 2016, împotriva UTA-ei. După ce au pierdut cu 3-1 la Călărași, arădenii au întors soarta calificării pe „Motorul”, după un spectaculos 4-1. Portarul Lungu și fundașul Țenea, părtași și ei la acel baraj, au fost puși și ei pe lista de împrumut de conducerea Dunării.

Și tot ieri, unul dintre jucătorii de care UTA s-a despărțit în toamnă și-a găsit un nou angajament. Alex Pop a semnat cu Aerostar Bacău, echipă de pe locul 15 în eșalonul secund, acolo unde au mai ajuns portarul Udeanu, (21 de ani), fundașul Drugă și mijlocașii L. Gheorghe, Tîbăcariu și Gojnea.

12 comentarii

  1. Vad ca nici macar pe sarbii aia pe care i au urmarit antrenorii nu-i reusim sa-i aducem.
    Da-ti ne si vesti buni, nu doar rele ca nu suntem in stare sa ducem pe nimeni( doar niste straini expirati) desi ziceau ca de anul acesta intra banii de la primarie la fondul de salarii…

    0
    0
  2. …uite așa a ajuns UTA Arad. Refuz pe bandă rulantă,Drăgane și Grădinaru pe cînd o demisie …?

    0
    0
  3. Sa văzut ca sunt amatori in conducerea UTA- ei …de vreo câțiva ani se iau jucători pentru 1 an sau un tur…si cu ei au probleme…deci UTA a devenit neinteresanta pe piață transferurilor… Vor venii vreo 3,4 obosiți pana la vara ca avem doar juniori si trebuie si ceva forță in echipa…iar de la vara vom pornii reconstrucția echipei…( va suna cunoscut scenariul asta??)

    0
    0
  4. Era si normal ,cu parere de rau dar Vali Alexandru ,nu ca nu ar veni la UTA. ci ca, Chindia are sanse mari sa promoveze in liga 1a , La UTA. noastra nu a vrut sa vina deoarece lupta pt. promovare este inchisa , asta este toata problema !!! Sa vedem la anul ce va fi odata cu darea in folosinta a noului stadion !?

    0
    0
  5. Alex. Pop ca Alex. Pop dar cred ca, CUBLESEAN trebuia pastrat la echipa ,aici s-a gresit,era un jucator foarte bun pt. UTA, un jucator de travaliu la mijlocul terenului , este adevarat ca, neplatirea salariilor la timp pt. ca, asta era situatia grea la cub dar trebuia vorbit cu el sa ramana pt. ca, situatia financiara s-a mai ameliorat ,ce sa-i faci , asta este ,pacat , acuma sa vedem cine va veni totusi ,ce jucatori cu experienta pt. ca, UTA. va avea nevoie de acesti jucatori pt. ca nu poti sta decat numai in tineret la ce lupta apriga se va duce atat la promovare cat si la retrogradare,va fi un retur de foc,batalii mari !!! Sper ca pana la urma conducerea sa faca ceva ,cumva sa ii convinga pe acei jucatori cu experienta sa vina la UTA. pt. ca usor nu va fi pt. UTA. la meciurile ramase de jucat !!!

    0
    0
  6. este normala alegerea lui vali Alexandru, jucatorii urmaresc si ce se va intampla in perioada urmatoare, respectiv, posibilitatea de a evolua intr-un esalon superior, fata de UTA, care inca se zbate sa stea in liga a 2-a, deci voi ce a-ti alege ?? Pe de alta parte, da, e nevoie si de o conducere credibila, de cineva care e din lumea fotbalului si care in momentul in care suna un jucator, impresar, conducator de club, respectivul sa fie respectat si jucatorul sa doreasca sa vina la club pentru ca, cel de la capatul firului …inspira incredere…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button