Marius Copil părăsește Australian Open, după ce a avut 1-0 la seturi în fața belgianului Goffin

Marius Copil părăsește Australian Open, după ce a avut 1-0 la seturi în fața belgianului Goffin

Arădeanul Marius Copil s-a oprit în turul doi la Australian Open. Românul a început foarte bine meciul cu belgianul David Goffin (22 ATP), cu 7-5, dar totul s-a rupt apoi la 5-5 în setul secund, când şi-a cedat serviciul. Arma numărul unu nu i-a mai mers, iar belgianul a câştigat următoarele trei seturi, cu 7-5, 6-2, 6-4. Meciul a durat 2 ore şi 42 de minute.

Partida a început cu trei ore întârziere datorită unei reprize de ploaie la antipozi. „Tunarul din Carpați” a ținut ritmul în primele două seturi în fața fostului număr 7 mondial, până la final adunând 20 de ași față de cei 12 ai lui Goffin și scoând nu mai puțin de 4 mingi de meci. Arădeanul se întoarce acasă cu un cec în valoare de aproximativ 67.00 de euro și 45 de puncte ATP, după ce, miercuri, a pierdut și la proba de dublu, alături de Marton Fucsovics (35 ATP), cu 6-3 și 6-1, în fața englezilor Luke Bambridge ( 51 ATP) și Jonny O’Mara (55 ATP).

Altfel, Simona Halep a trecut în turul trei la Australian Open. În această după-amiază, numărul unu mondial a bătut-o între seturi: 6-3, 6-7 (5), 6-4 pe americanca Sofia Kenin (37 WTA). În turul următor, românca da piept cu Venus Williams, ajunsă pe locul 36 în lume.

Facebook Comments
0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.