UTA Arad

UTA a renunțat la Dombrovschi și Pușcașu, Alvarenga acuză probleme medicale





Amicalul cu Elore Bekescsaba, pierdut de UTA cu 3-2, a lăsat destule urme. Vorbim despre trei accidentări și doi fotbaliști care părăsesc deja „corabia”.

Ionuț Popa îi pomenea încă la finalul confruntării cu maghiarii pe juniorii Vulturar (lovitură deasupra genunchiului) și Isac (talpă pe gleznă), dar de la antrenamentul de dimineață a absentat și Jorge Alvarenga. Mijlocașul paraguayan a primit o lovitură oarbă în mușchi și are nevoie de tratament, dar și o zi două de repaus. Din antrenament a ieșit și Rafael Zamfir, tânărul portar acuzând o întindere la inghinali.

Dar, rândurile utiștilor s-au rărit și prin renunțarea la doi fotbaliști. Este vorba despre juniorul Sebastian Pușcașu, care a dovedit destule lacune în centrul defensivei la testul cu maghiarii și Ciprian Dombrovschi. Nici fundașul dreapta nu a rupt gura târgului și arădenii caută variante mai bune. „Le mulțumim că au acceptat să vină să-i vedem, decizia a fost a staffului tehnic în colaborare cu cel administrativ. Le urăm baftă în carieră”, a transmis Claudiu Drăgan, directorul sportiv al „Bătrânei Doamne”.

Arădenii au virat rapid spre un alt fundaș dreapta cu experiență, Marius Tomozei, dar acesta semnase deja cu Metaloglobus un contract valabil până la vară. „Cu siguranță vom găsi 4-5 jucători cu experiență care vor ridica nivelul echipei. Avem discuții și contacte zilnice, sperăm să le concretizăm în cel mai scurt timp posibil”, a mai dat asigurări Drăgan.

Între accidentări, cele două plecări și probele susținute de Stahl la Dortmund, în acest moment stafful tehnic arădean are 15 jucători la dispoziție în cantonamentul de la Arad.

FOTO: UTA Media Design









12 comentarii

  1. De la plecarea lui ADILI omul cu nr.2 pe tricou lipsește ,parca amintind că de aici incep problemele apărării. Mai curios e că pe acest post nu prea sunt valori nici la echipe cu pretenții ! Nimeni prin B sau A nu pot arata cu degetul un 2 de valoare.!! Toată lumea improvizează cu mijlocași sau fundași centrali ,pina in ziua in care se vede că aici ,sau că și aici ,e nevoie de meseriași Nici antrenori experți în juniori nu își explică de ce apar aici așa rar valori Sa speram in alegerea cuiva care sa facă față cu succes macar in nota generala a echipei

    0
    0
  2. Sa vina urmatorii zece! Nu de alta, dar sa aiba de unde pleca. Foarte inteleapta politica de transferuri, nu oricine ar fi in stare de asemenea succese😂😂😂. Tot inainte spre infrangerea finala!

    0
    0
  3. Asa trebuie facuta selectia , daca stie cu mungea bine daca nu la revedere ,altii , doar nu o fi dracul asa de mare incat UTA. sa nu gaseasca niste jucatori buni cu experienta !!! Bafta si noroc la selectie, FORTA UTA . !!!

    0
    0
  4. stati linistiti, sunt destui jucatori pe piata, nu doar rebuturi, doar ca unii asteapata sa mearga la prima liga sau in strainatate, cum incet loturile se contureaza, vor accepta variant UTA..

    0
    0
    1. Nu se vrea altceva la nivel de conducere . Credeti ca altii nu ar putea muncii ? Sunt conducatori buni doar sa fie lasati sa isi faca treaba .

      0
      0
  5. La cat de lunga este perioada de transferuri 29 februarie 2019, este timp berechet sa astepte pana dau de ceva mai bun pt. UTA. !!! Omul din greseli invata , asa s-au grabit editia trecuta ,pacalindu-se amarnic dar acuma se gandeste altfel adica in bine !!! Va urez mult succes la transferuri si de la anul gata, ATACAM PROMOVAREA IN LIGA!a , FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Numai sa nu-i aducem in 29 februarie ca e jale mare . Luna februarie are doar 28 de zile . Asa ca se duce naibii tot .

      0
      0
  6. Vad ca multi nu prea intelegeti mecanismul…Impresarii mai rasariti,la care inevitabil se apeleaza in cele din urma, iti propun niste jucatori,dar inevitabil,pe langa ei si niste amici cu lopta,asa ca, vrand,nevrand,ii mai primesti la 2-3 antrenamente,cate un joc scoala sau amical,apoi pa si la gara…Si nu ma refer neaparat aici la Puscasu,fiind ilogic ca rezerva intr-o liga inferioara,sa se impuna la UTA.Este tanar.Poate va exploda candva si ne va face sa-l regretam,dar copii avem mai mult decat suficienti,ca sa mai si imprumutam,pentru rodaj si meciuri in picioare.Cazuri similare de regrete,exista nenumarate in fotbalul mare.Oierul este campion la sa ceva.Tot pe aceste cai,considerate ciudate,i-am castigat,certi, pe Coulibaly si pe El Hasni.Corect?Ce stiau ei,sincer,despre UTA?Sa fim seriosi!
    Dar ne uitam zilnic la calendar, zilnic la ceas si sincer,imi fac griji in privinta posibilelor aduceri….Sa vedem…..Nu prea am incredere in jucatori adusi din cauza insolventei altor echipe,sau de la virtuale retrogradate..
    Pentru ca lista jucatorilor adusi in aplauzele unora si iesiti pe usa din dos,se ingroasa pe zi ce trece,deja de 2 ani…(culmea ca mereu UTA este la ei cu restante contractuale si in pericol de depunere de memorii,ultimul as in asa ceva?Enescu!)

    0
    0
    1. ,, vad ca multi nu intelegeti” iti incepi comentariul kilometric si la fel de prost ca majoritatea. Multumim Cerului ca ai aparut TU sa ne explici si sa ne luminezi.
      Mai bagi o tura de noapte?😂😂😂

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button