Crisul Chisineu-CrișzTOP ARTICOLE

Budur, absență nemotivată de la reunirea Crișului! Cherecheși: „Pe hârtie suntem mai puternici decât în tur, mai rămâne să demonstrăm și pe teren”





Crișul Chișineu Criș e a doua divizionară terță arădeană ce a pus punct vacanței de iarnă. Pe terenul din orașul de pe Crișul Alb, Adrian Abrudean, Remus Lung și Ovidiu Pașcalău au condus prima ședință de pregătire a anului, la care au luat parte toți componenții lotului, cu o excepție. Aceasta se numește Sebastian Budur, fotbalist curtat insistent de Ghiroda, însă conducerea „alb-albaștrilor” nici nu vrea să audă de o despărțire amiabilă. „Din punctul nostru de vedere, Budur e absent nemotivat. Ne-a amenințat că nu se va prezenta azi la Chișineu Criș dacă nu îi dăm actele, probabil va sta pe margine până la vară daca a ales această cale. Poate, totuși, se răzgândește, revine la echipă și se pune la dispoziția antrenorului, caz în care va suporta doar o mică amendă pentru antrenamentele la care a absentat fără acordul nostru”, a spus Daniel Cherecheși, managerul Crișului.

Probabil, în funcție și de ceea ce se va întâmpla cu fotbalistul de bandă timișorean, nou promovata va rămâne sau nu pe piață pentru un fotbalist cu profil ofensiv. Până acum, transferurile iernii sunt fundașii Lang (ex. Recea), Tătaru (ex. Cugir) și Sabău (ex. UTA 2000) și mijlocașul Bozian, nimeni altul decât polistul cu cele mai multe minute în Liga 2-a în prima parte a sezonului 2018-2019. La pregătire s-a prezentat și Florea, un mijlocaș de bandă de 19 ani, crescut de Pandurii. La capitolul plecări i-am trecut pe: Deliman, Luca și Toma Bodri, Stegaru, Gligor și Al. Mihai. „Pe hârtie suntem mai puternici decât în tur, mai rămâne să demonstrăm și pe teren. Obiectivul rămâne cel fixat în vară, locurile 1-10. Deocamdată suntem pe 3, o poziție e onorabilă pentru orașul Chișineu Criș”, a mai subliniat Cherecheși.

Cu excepția zilei de duminică, „Știli” Abrudean a programat câte un antrenament zilnic, iar de joi se va intra într-un cantonament pe plan local. Crișul  începe seria amicalelor pe 6 februarie cu UTA Under 18.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button