Baschet

De doi lei speranță pentru FCC ICIM în fața liderului neînvins, Sepsi Sfântu Gheorghe





În proporție de 99%, FCC ICIM Arad va amâna întâlnirea cu primul succes din Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Dacă a cedat acasă cu Târgoviște, Brașov și afară, în fața lui U. Cluj, misiunea contra liderului neînvins al campionatului e – practic – imposibilă. Chiar dacă meciul se joacă la Sala Sporturilor din Arad, ar trebui să se pună doar problema diferenței de scor la care se va impune Sepsi Sfântu Gheorghe.

De altfel, însuși managerul arădencelor e realist. „Trebuie să admitem că e o partidă de palmares, diferența actuală dintre cele două echipe fiind reflectată în clasament. Distanța de puncte dintre Arad și Sfântu Gheorghe e foarte mare, iar nouă ne și lipsesc două jucătoare cu talie. Vorbesc despre cele două americance, de care ne-am despărțit fiindcă nu au dat tocmai randamentul așteptat și pe care încercăm să le înlocuim în această perioadă de transferuri. Aș vrea să le mulțumesc suporterilor că susțin încă necondiționat această echipă ce a supraviețuit în regim de subzistență în ultimii, dar care, odată cu schimbarea legii, are perspective frumoase din vară încolo”, spune Marcel Urban.

Chiar dacă va pierde cu covăsnencele, obiectivul grupării „galben-albastre” rămâne consolidarea locului 5 înainte de play-off şi atacarea „careului de aşi” mai apoi. Oricum, mâine, de la ora 18,30, e așteptată măcar o replică de orgoliu din partea lui Hadzovic et. comp. după eșecul puțin neașteptat de la Cluj.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button