Pariuri sportive, gaming și casino

Manchester City şi-l doreşte pe Dybala, Liverpool pe Koulibaly





Premier League pare o afacere în doi, sezonul acesta în poll position pentru cucerirea titlului în Anglia aflându-se Liverpool şi Manchester City, iar ambele formaţii vor să se întărească în perspectiva meciurilor atât din campionat, cât şi din Champions League. 

Cel mai scump transfer făcut în această iarnă în Premier League este cel al mijlocașului american în vârstă de 20 de ani Christian Pulisic, de la Borussia Dortmund la Chelsea Londra pentru nu mai puţin de 64 de milioane de euro. Însă această sumă ar putea fi uşor depăşită, City încercând transferul lui Paulo Dybala de la Juventus, unul dintre cei mai doriți fotbalişti ai momentului. 

Liderul din Serie A cere pe argentinianul în vârstă de 25 ani 100 de milioane de euro. Juventinii au plătit Parmei pentru a-l aduce la Torino în anul 2015 31,2 milioane de euro pentru Dybala, care acum este cotat de situl de specialitate Transfermarkt la 110 milioane de euro.

Rivalii de la Liverpool nu stau nici ei degeaba şi încearcă să-şi fortifice echipa, mai ales după ultimele evenimente de pe Anfield. În meciul piedut de cormorani cu scorul de 2-1 din Cupa Angliei fundaşul croat Lovren s-a accidentat, punându-l pe managerul Klopp într-o situaţie delicată. Joe Gomez este şi el indisponibil din cauza unei accidentari, iar olandezul Van Dijk nu fusese păstrat în lot de asemenea din cauza unor probleme medicale. 

Cel mai scump fundaş din istorie nu are o accidentare severă, dar lipsa unui jucător de valoare cu care să facă pereche în centrul apărării i-au făcut pe şefii lui Liverpool să ia în calcul transferul lui Kalidou Koulibaly de la Napoli, locul 2 în Serie A. Având în vedere că de fundaşul senegalez în vârstă de 27 de ani se interesează şi Real Madrid, care deja a făcut o ofertă de 100 de milioane de euro, Liverpool trebuie să pluseze sau cel puţin să egaleze acea sumă. 

Însă totul pare posibil pentru trupă lui Klopp, care este mai aproape ca oricând de primul titlu după o pauză de 29 de ani. La 70 de milioane de euro este cotat în prezent Kalidou Koulibaly de Transfermarkt.com. Napoli l-a transferat în 2014  pe fundaşul senegalez la echipa belgiană Genk în schimbul sumei de doar 8 milioane de euro, iar în cei 5 ani petrecuți pe San Paolo, Koulibaly a jucat aproape 200 de partide pentru italieni.

Dacă transferul se va concretiza, Liverpool va avea la dispoziţie cei mai scumpi 2 fundaşi din istorie, asta în condiţiile în care apărarea este deja o armă de temut pentru echipa lui Klopp. Până la înfrângerea cu Manchester City din deplasare (1-2) din ultima etapă disputată în Premier League elevii săi primiseră doar 8 goluri, având cea mai bună defensivă din campionat.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button