UTA Arad

A venit confirmarea: Kanda e noul mijlocaș al UTA-ei





Așa cum sportarad.ro v-a informat încă de aseară, echipa fanion a Aradului îl are în curte pe unul dintre Bodo Kanda. Mijlocașul de 25 de ani a aterizat în această dimineață la Timișoara, a ajuns la sediul clubului din Calea Victoria și a și semnat un contract cu „roș-albii”. Site-ul oficial al grupării fanion a Aradului a confirmat totul:

Clubul UTA și Baudoin Kanda au ajuns astăzi la un acord, fotbalistul urmând să îmbrace tricoul ”Bătrânei Doamne”.

„Bodo” Kanda e născut pe 17 aprilie 1993 în București și a început fotbalul la Dinamo. A jucat pentru România Under 15 și Under 16, iar din 2012 și până acum a fost component al Dunării Călărași.

„Primul gând e să mă acomodez cât mai repede, să intru în formă bună, să ajut echipa cât pot, iar din vară să tragem pentru promovare. Sper să pot da din experiența acumulată în acești ani”, a mărturisit mijlocașul, care a avut ocazia să simtă pasiunea tribunei arădene mai ales în barajul din vara anului 2016: „UTA are cei mai frumoși suporteri, îi simți în teren, e ca și cum ai un om în plus”.

Așadar, Kanda devine prima prima achiziție oficială a „Bătrânei Doamne” în această iarnă și vine să întărească cel mai deficitar compartiment al echipei, linia mediană.









13 comentarii

  1. Sper ca in cateva etape sa vina confirmarea. Aduceti-va aminte cati extaziati jubilau pe aici dupa ce Enescu( de exemplu, dar lista e lunga) a semnat cu UTA. Ce fotbalist, ce valoare, ce transfer reusit etc. Si s-a ales praful.

    0
    0
    1. A fost secret pana ne-ai spus tu😂😂. Sunt convins ca ne poti da si alte amanunte de la semnarea contractului😉. De exemplu, suma.

      0
      0
        1. Ai uitat sa spui ca e vorba de posibilitatea( 99% daca e un transfer arat de ravnit si implicit reusit) prelungirii cu inca un an. Si cum la anul se ataca promovarea, conform spuselor unor oameni importanti de la echipa, nu cred ca l-au adus doar pentru 6 luni. Pe viitor te rog sa dai informatia completa, aveam pretentii de la tine.😅

          0
          0
  2. Cine e fotbalist știe ce se dorește pe la Arad ,nu se teme ,și caută să intre cît mai repede în colectiv . Nici nu e nevoie de prea multi că el. Macar inca doi. Nu uităm că. așteptăm mult și de la proprii juniori,componenta nu secundara in conditiile. cerute de FRF. Returul va fi un mare laborator cu de toate ,chiar și infringeri . După asta vrem și noi să mai trăim perioadele cu cite 10 victorii la rand ,căci am uitat cum arată !! Hai UTA !!!!

    0
    0
  3. Defapt a semnat pe un an jumate giro ! Oare tu te faci sau chiar atat poti ? Eu cred ca nu poti mai mult , trist dar adevarat !

    0
    0
      1. A semnat pe un an jumate cu drept de prelungire de 1 an , vorbesti doar sa te afli in treaba !
        Fa un bine si nu mai comenta pe acest site , te rog eu in numele tuturor celorlalti…dute pe metianu si lasa ne te rog

        0
        0
  4. BUN VENIT LA UTA!… este un jucator f. bun pt. liga secunda (la fel ca Rusu, Alexandru, Cherchez, Boboc, Rus etc.), poate contribui la promovare, dar in prima liga vor creste pretentiile, adversarii fiind de alta valoare. Sa ne vedem acolo! HAIDE UTA!

    0
    0
  5. Pentru că pe stil vechi suntem abia de Bobotează, tuturor, La mulți ani! și să avem un 2019 fotbalistic (și nu numai) bun, fericit și prosper!
    Kanda este un jucător, în două vorbe, foarte bun! Mă mir foarte mult, dar mă bucur și mai mult că Dunărea l-a lăsat să plece și că a ajuns la noi! Foarte posibil să fie cea mai bună achiziție în ultimii trei ani. Bun venit și să îi și să ne fie bine!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button