Fotbal judetean

Șapte nume noi, între care cinci juniori, pentru liderul Ligii a 4-a! Pecicanii se reunesc luni sub comanda lui Stupar





Din postura campioanei de toamnă, dar și ca nivel al lotului, Progresul Pecica are tot dreptul să spere la barajul de promovare în Liga 3-a. Pentru partea a doua a campionatului, „galben-albaștrii” vor propune o „garnitură” și mai solidă, întărită în special cu jucători tineri.

Pe lângă experimentatul Sergiu Popa, fostul mijlocaș, Dan Stupar a pus mâna în special pe juniori, toți crescuți de Atletico și trecuți și pe la UTA.  Vorbim despre mijlocașii Luca și Toma Bodri și Raul Moraru (născuți în anul 2000) și fundașul Raul Iova (21 de ani, venit și el de la Lipova). Totodată, „principalul” Progresului va conta și pe doi fotbaliști din zonă, reveniți de la muncă din străinătate. Vorbim despre mijlocașul de bandă, Robert Drîglă și fundașul central, Viorel Gabor.

La capitolul plecări, singura despărțire certă e cea a lui Ungureanu, care a dorit să se axeze mai mult pe job. Dar, mai sunt ceva discuții și în privința altor doi componenți ai lotului. „Marinescu rămâne, doar că va avea o perioadă cu probleme la muncă și nu va participa, așa cum ne-am dori noi, la antrenamente, iar Sârbu ar dori să se întoarcă mai aproape de casă. Urmează să mai avem o discuție cu el pentru că este în continuare un jucător de bază pentru noi, care a contribuit la ce am realizat în prima parte a campionatului”, ne-a mărturisit Stupar.

Progresul nu va merge într-un cantonament, dar, începând cu data de 4 februarie, va avea o săptămână cu antrenamente zilnice la Pecica. În ceea ce privește partidele amicale, printre adversarii lui Arsene et. comp. se vor număra: Mako, Victoria Felnac, Șoimii Lipova, UTA 2001, Avântul Periam, Crișul Chișineu Criș sau Semlecana Semlac.

Pecicanii se află pe prima poziție în Liga a IV-a după turul de campionat, cu 41 de puncte, cu două mai mult decât Unirea Sântana și la șapte deasupra locului 3 ocupat de Victoria Zăbrani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button