Minifotbal, futsal

Săvârșinul a câștigat prima „zonă” a campionatului județean de futsal, scor de tenis în finala cu Șimandul





O nouă ediție, a cincea a campionatului județean de futsal, a pornit la drum astăzi, la Șiria. În sala de sport din comuna de obârșie a lui Ioan Slavici, s-au duelat opt echipe, câștig de cauză având cea mai îndepărată din punct de vedere geografic. Dar, până acolo, iată tabloul competiției de astăzi, dreptatea fiind împărțită în teren de Sorin Saladea, Sebastian Mako și Cristian Cășuț, supervizați de Andras Mako și Leontin Buda:

 

 

 

 

Clasamente

 

 

 

 

 

Jocuri de clasament

 

 

Mini-surpriză în finală: Săvârșinul a demolat Șimandul

La modul cum au decurs lucrurile în „careul de ași”, cu Săvârșinul trecând la limită de Pîncota (2-1), în timp ce Șimandul a dat recital (5-0) cu Zăbraniul, se părea că Șoimii nu vor avea probleme să câștige „zona” la Șiria în fața echipei pe care – de altfel – a și bătut-o în grupe, cu 4-2. Dar, echipa din comuna regală au jucat aproape perfect în finală și s-au impus cu un surprinzător 6-1. Narcis Marc a fost omul meciului cu o „triplă”, Neamț, Morariu și portarul Mitrea (gol cu mâna din poartă în poartă) completând lista marcatorilor. „La meciul direct din grupe, nu ne ajunsese încă portarul Mitrea și am stat eu în poartă. S-a văzut pe tabelă, dar am simțit din teren că suntem peste ei ca și joc. Cred că nu am lăsat loc de comentarii prin scorul din finală, chiar și fără trei jucători de bază, Oprea, Țofei și Benescu. Pe aceștia ne vom baza, însă, cu siguranță la finala de la Macea, din februarie”, a spus Cătălin Neamț, antrenor și jucător la Săvârșin.

Alexandru Mitrea – Marius Neamț, Narcis Marc, Dan Morariu, Alexandru Neagu, Florin Domnui, Marius Marc, Daniel Petrean, Dionisie Petrean și Andrei Muntean e lotul echipei campioane la Șiria.

Mâine, e rândul „zonei” de la Beliu, a doua a ediției 2019 a campionatului județean de futsal. Se vor înfrunta:

Grupa A: CS Beliu,  Villa Gurba, Viitorul Caporal Alexa, Vulturul Chereluș

Grupa B: CS Ineu, Olimpia Bocsig, CS Șicula, Spicul Olari









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button