Handbal

Și-au luat punctele de pe terenul „lanternei”: CS Universitatea de Vest Timișoara – Crișul Chișineu Criș 30-33





După insuccesul cam neprevăzut de la Oradea, handbalistele Crișului trebuiau să se revanșeze rapid într-o altă deplasare în vecini. În cadrul etapei secunde al celui de-al doilea tur, „alb-albastrele” au jucat pe terenul „lanternei roșii”, conducând ostilitățile da capo al fine.

Klimek și colegele sale au avut cam tot meciul 6-7 goluri în fața „studentelor” de pe Bega și doar relaxarea de pe final a făcut ca tabela să arate tocmai rău pentru gazde. S-a terminat 33-30 în favoarea echipei lui Sebastian Tudor, după 19-14 la pauză, iar la rând urmează CSU Reșița, într-un adevărat derby pentru locul 2 în Seria D a Diviziei A la handbal feminin. Acesta se va juca duminica viitoare, la Sala Sporturilor Victoria, de la ora 15. „Am fost echipa mai bună, nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei. E adevărat nu am ținut ritmul ridicat până la final, Timișoara s-a apropiat puțin, dar meciul era jucat. Sperăm să repetăm evoluția bună și cu Reșița și să câștigăm primul meci al anului și în fața propriilor noștri suporteri”, a spus Lucreția Vartolomei Cășuțiu, managerul Crișului.

Contra lui CS Universitatea de Vest Timișoara au jucat și au marcat pentru Crișul: Klimek 9, Damian 7, Petruse 7, Iuga 6, Lucușa 2, Haidu 1, Boldor 1, Nemoianu, Corha, Salata, Tudose și Roman.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button