Fotbal judetean

Cășuț și A. Pantea vor ridica steagul la Liga 3-a în campania de primăvară!





Județul Arad va arunca în luptă alți doi arbitri în returul Ligii a 3-a la fotbal. Cristian Căşuţ şi Andrei Pantea au trecut în etapa finală a programului „Cavalerii viitorului”, proiect implementat de Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul Federației Române de Fotbal.

Cei doi „fluierași” au făcut pasul decisiv la testările din luna noiembrie, de la Mogoșoaia, conducerea CCA oprindu-se la aproximativ 30 de cavaleri ai fluierului din toată țara pentru faza finală a proiectului. Confirmarea a venit din partea coordonatorului zonal, Nicolae Grigorescu, care i-a anunțat pe cei doi tineri arbitri asistenţi să se pregătească pentru testele pe care lotul divizionar trei le va susține între 18 și 20 februarie, la Cheile Grădiștei.

Dacă vor trece cu bine de stagiunea de primăvară în eșalonul trei, dar și în județ, unde prestațiile lor vor fi atent monitorizate, Cășuț și A. Pantea vor completa lista arbitrilor arădeni din primele trei eșaloane ale țării, ce-i mai cuprinde pe: Ovidiu Hațegan, Mircea Ardelean, Casian Băla, Alina Mihoc, Sebastian Pantea, Ionuţ Nicoraş, Alex Gornic, Tudorel Jurcă și Lucian Berariu. Totodată, Andreea Șușcă și Sorina Betea sunt incluse în „Female Referee Scounting Program”, cele două tușiere având șanse bune să arbitreze meciuri din primele două eșaloane ale fotbalului feminin.

„Veștile în ceea ce-i privește pe Căşuţ şi Pantea sunt dintre cele mai bune. Programul <<Cavalerii Viitorului>> a demarat cu sute de arbitri din toată țara, iar arădenii noștri se află printre cei aproximativ 30, 35 care sunt luați în calcul pentru promovarea în Liga 3-a. Le urăm multă baftă la meciurile pe care le vor conduce deja la primăvară în acest eșalon, sperăm și ne dorim ca și alți arbitri arădeni din lotul divizionar patru să le calce pe urme din vară încolo. Noi îi susținem cu tot ceea ce putem, sperăm ca și în urma cursului de formare a arbitrilor ce a început zilele trecute să ne completăm valoric lotul la nivel de județ și, cine știe, peste alți doi-trei ani să le calce pe urme divizionarilor”, a spus Răzvan Cadar, preşedintele CJ Arbitri Arad.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button