Gloria LT Cermei

Ciubotariu și Gruiescu – noutățile primului antrenament al anului la Cermei, duminică începe „operațiunea” cantonamentul





Gloria Lunca Teuz Cermei merge pe continuitate pentru stagiunea de primăvară în Liga 3-a. Cu excepția juniorilor orădeni, Gal și Lupșe, viceliderul seriei a IV-a și-a menținut lotul din tur și îl întărește cu alți doi tineri fotbaliști. Ambii au jucat la UTA, sunt mijlocași și îi oferă variante lui Radu Anca.

Vorbim despre Călin Gruiescu, „aripă” dreapta de 18 ani și Ivan Ciubotariu (foto). Acesta din urmă are 20 de ani și i-a făcut, oarecum, concurență lui Ionuț Tănase la grupa crescută de Cristi Păcurar și Francics Tisza la  Atletico. După despărțirea de UTA, Ciubotariu a rămas tot în circuitul Ligii a 3-a, la Lugoj și Giarmata, iar acum încearcă să se impună la Cermei. „Am avut 21 de jucători la reunire, ne bucurăm că am reușit să-i păstrăm pe toți jucătorii importanți în tur și am adus alți doi tineri de perspectivă. Alte mișcări nu mai face, avem un lot bun, toate posturile sunt acoperite. Ne-am apucat apucăm direct de muncă, săptămâna aceasta ne reacomodăm cu efortul prin antrenamente zilnice, iar în paralel facem și vizitele medicale. Sâmbătă, avem un prim amical cu Zăbraniul, după care, duminică, urcăm la Moneasa pentru o săptămână de pregătire centralizată. La revenirea acasă, primul amical îl jucăm cu UTA, după care le mai întâlnim pe Periam, Cărani, Crișul, Pecica și Becicherecu Mic”, ne-a mărturisit Radu Anca.

Vezan, Capătă și Tănase au fost cei mai curtați fotbaliști ai Cermeiului în această iarnă, dar antrenorul „alb-roșilor” și conducerea clubului i-au convins să continue în Țara Sămădăilor. De la înălțimea locului 2, la 3 puncte distanță de liderul Lipova, Gloria Lunca Teuz are tot dreptul să spere și la mai mult, deși președintele Bulza a fost clar: „Cermeiul poate termina pe primul loc, dar nu poate promova în Liga 2-a”.

Un comentariu

  1. Ar fi frumos sa fim mai modesti….si sa ne vedem de probleme noastre si de promisiunile pe care le facem si nu prea ne tinem de ele….visele sunt pentru cei care pot si vor…promovarea e pentru altcineva

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button