Baschet

Destiny Williams revine sub panoul ICIM-ului: Americanca are prezențe și în FIBA EuroCup Women





Clubul FCC ICIM Arad și Destiny Williams au ajuns astăzi la un acord, baschetbalista urmând să îmbrace maieul „galben-albastru”.

Astfel, una dintre cele mai importante străine care a evoluat de-a lungul timpului la Arad revine la FCC ICIM după cinci ani de zile. Pivotul în vârstă de 27 de ani, ce măsoară 1.85 cm, a debutat pe bătrânul continent la ICIM, unde a înregistrat cifre impresionante de 16.5 puncte și 12.7 recuperări. Spre finalul acelui sezon, Williams a fost selecționată în puternicul campionat din WNBA. A jucat apoi în Ungaria la Peac-Pecs, unde a debutat și în FIBA EuroCup Women, fiind a patra recuperatoare a competiției.

„Este o jucătoare determinantă care a demonstrat acest lucru pe unde a jucat. Sper că va fi jucătoarea care ne lipsește. Îi urez bine ai revenit la Arad!” a fost mesajul președintelui clubului, Marcel Urban, pentru baschetarad. ro.

Printre alte realizări, Destiny Williams a câștigat Cupa României în 2014 cu ICIM Arad și a primit premiul de cea mai bună apărătoare a campionatului maghiar în anul 2015. A reprezentat naționala Statelor Unite ale Americii la Campionatul Mondial U19 acum opt ani de zile. Echipa a câștigat aurul și statisticile ei la acel turneu final au fost 4.5 puncte pe meci și 4.5 recuperări în 6 jocuri.

Williams a evoluat până acum în carieră pe trei continente diferite, fiind obișnuită cu campionatele europene, asiatice și bineînțeles nord-americane. Noua jucătoarea a ICIM-ului a jucat anterior în Ungaria (PEAC-Pecs), Polonia (Pszczolka Lublin), Spania (Hola Madrid), Koreea pentru două echipe (Shinhan Anshan și Woori Wibee), în Romania, la CSM Satu Mare și în Puerto Rico (Manati).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button