Fotbal judetean

Ineul a urcat la Moneasa cu 26 jucători, în majoritatea lor juniori! Sculici are sub comandă și patru „produse” de la Viitorul





A șasea forță a Ligii a 4-a schimbă „macazul” la nivel de lot, dar nu și la capitolul pregătire. Deși nu mai are sub comandă mai mult de jumătate din seniorii care au început sezonul, Cristian Sculici nu face concesii privind antrenamente și a dat startul cantonamentului de iarnă. Ca în fiecare an, locația este stațiunea Moneasa, la hotelul „Parc” cazându-se de aseară nu mai puțin de 26 de jucători.

Majoritatea dintre ei sunt juniori, mezinul fiind portarul de 13 ani, Zaharie. Din lotul ce trudește până sâmbătă la munte fac parte și patru jucători de la Viitorul, ca parte a colaborării demarate între Academia Brosovzski și gruparea patronată de Giovanni Catanzariti. Aceștia sunt Cl. Popa, Goldiș și Todoran (15 ani) și Adamcsik (14 ani), restul lotului fiind format din: Tulcan, Zaharie (portari) – Kotroczo, Karmanoczky, Șerban, Dodu, Hulbăr, Sztulianeck, D. Jurj, Dan Mâneran, Dennis Mîneran, Ciurdaru, Florea, Belei, Balaci, Țica, Dragoș, Spătaru, Jilavu, Dănilă, Abrudan și Gavrilaș. Dacian Zdrențan e motivat pentru a susține câteva examene la Facultate, dar are program de pregătire separat.

Cantonamentul zărăndanilor a demarat dis de dimineață, cu înviorarea de la ora 7,30, pentru ca la ora 10,30, Hulbăr et. comp. să vadă și mingea pe terenul din Moneasa. „Cele trei antrenamente, două înainte de masă și unul după masă, ca și ședința tehnico-tactică de la ora 20, sunt fixe. Pentru partea de acumulări fizice am ales traseele din stațiunea, iar pentru forță și dexteritate avem rezervată sala de la parterul Hotelului Parc. Suntem conștienți de faptul că am la dispoziție un lot foarte tânăr, dar copiii merită o șansă, căci ei sunt viitorul. Sper doar să fie sănătoși, căci, altfel, din câte îmi dau seama, sunt dispuși să facă sacrificii pentru fotbal, iar în aceste zile grele de cantonament chiar este nevoie de asta. Lotul este în mare măsură complet, mai căutăm doar un portar și un vârf”, susține Sculici.

Alături de antrenorul Ineului în cantonament se mai află președintele secției de fotbal, Adrian Palade, medicul Nicolae Pavel și mai trebuie să ajungă și Cornel Gaie. În weekend, CS Ineu a bifat primul succes în amicale, 2-1 cu UTA 2001, prin reușitele lui Spătaru și Dan Mâneran, respectiv Jula, iar, ieri, a câștigat zona de la Beliu, din cadrul campionatului județean de futsal. Ineuanii vor ieși din cantonamentul de iarnă sâmbătă, iar următorul amical îl vor disputa pe 1 februarie cu Zăbraniul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button