Fotbal judetean

Zăbraniul a ieșit din vacanță, Pința s-a asigurat la capitolul juniori cu foști elevi: „Să câștigăm cât mai multe puncte până la final!”





Plecarea lui Cristian Todea la Național Sebiș, i-a deschis drumul lui Leo Pința spre banca Zăbraniului. Vorbim, de fapt, despre o revenire, după doi ani de zile, a experimentatului tehnician la „cârma” formației „roș-albe”, a treia forță a Ligii a 4-a până la reluarea campionatului. Șanse matematice de locul 1 există, deși distanța de primul loc, deținut de Pecica, nu e tocmai mică – 7 puncte. „Un club cu stabilitatea Victoriei Zăbrani nu-și poate propune decât să-și dorească să câștige cât mai multe puncte până la finalul campionatului. Pentru asta ne pregătim, am mărit numărul antrenamentelor săptămânale la trei până la debutul campionatului, iar jucătorii au primit cu profesionalism decizia”, susține Pința.

Dacă la nivel de seniori, nu există noutăți în tabăra Victoriei, noul tehnician s-a asigurat la juniori, acolo unde echipa a avut ceva probleme în turul campionatului. „De acum contăm și pe Hojda, Nibu, Țop, Tămășesc, Cojocaru și Bubuș. Chiar doresc să-i mulțumesc lui Ionel Tulac, prietenul meu și patron al Șiriei, pentru înțelegere. O să încercăm să ne mai întărim cu doi-trei jucători mai experimentați, deși la acest capitol nu stăm rău nici acum”, a completat antrenorul Zăbraniului.

De la reunirea din această seară, la lumina reflectoarelor au lipsit Șoltesz, Tomuț și Flavius Pavel, care ar avea discuții cu alte echipe. „Sunt nemotivați, cu o singură excepție, nu pleacă nimeni de la Zăbrani. Dacă cei trei jucători nu se prezintă la echipă până lunea viitoare, îi vom suspenda la AJF. În schimb, timișoreanul Cioancă a fost azi la reunire și efortl său merită apreciat, deși nu cred că vom mai conta pe el”, a mai precizat Leo Pința.

Sâmbătă, pe Șega, Zăbraniul va participa la un „triunghiular” amical, alături de UTA 2001 și Lunca Teuz Cermei. Apoi, urmează testul cu Ineul, chiar în ziua (1 februarie) în care divizionara a patra pleacă în cantonament la Moneasa pentru exact o săptămână. Național Sebiș, Periam, Dudeștii Vechi, Periam sau Beliu sunt ceilalți adversari din amicale pentru „alb-roșii”.

5 comentarii

  1. Imi pare rau sa o spun,dar la Zabrani nu va fi nimic serios,atat timp cat primarul se crede Mafalda si alti cativa injuratori de pe margine,acoliti,care incearca sa puna presiune pe arbitrii si ii injura mereu,vor crede ca asa se joaca fotbal acolo.Am asistat la cateva meciuri,din curiozitate si am ramas frumos surprins despre baza sportiva,cocheta si cat de bine este este intretinuta.Dar cu aceasta atitudine nesportiva,injurand…nu vor reusi!Nici o sansa!Cand se va satura si Flavius Pavel de ei,va fi cantecul lebedei.
    Nu exista lovituri de imagine.Nici cu Todea si nici cu Leo Pinta!Toti vor fugi,mai devreme sau mai tarziu.Zabraniul se amageste singur.Cu un dictator nu va fi nici sport si nici Consiliu Judetean alaturi…..Mai vorbim…
    Primarul este un fel de Becali in miniatura,care suna si scrie mesaje din tribuna,demite si instaleaza….Trezirea baieti….
    Pana la Revolutie circulau bancuri cu Popa din Zabrani,acum s-au schimbat in bancuri cu primarul din Zabrani….Repet:am ramas socat….!!!

    0
    0
    1. Pe putine stadioane ai fost daca ai fost surprins ca se pune presiune pe arbitri. Asta se intampla, practic, peste tot . Si nu doar in liga 4. Singurul lucru pe care-l punctezi corect e cel legat de baza sportiva.
      Chiar te credeam un specialist, dar ti-ai dat cu firma in cap?. Ce descoperire ai facut, epocala: se pune presiune pe arbitri si se injura. Probabil pe alte stadioane pe unde ai fost, se recitau sonetele lui Shakespeare?

      0
      0
  2. Aha….Adica il suspendati pe capitanul Flavius Pavel?Perfect!Sunt curios de mor cum,pentru ca nu v-ati platit cotizatia din sezonul trecut….Prin AJF?Ia hai sa intram putin pe site-ul AJF,sa vedem cam cum si unde este Zabrani?Asa…ca discutie…..Va asteapta multe comisii…nu va mai dati atat de „JMECHERI”,vin depunctarile….Daca citati AJF-ul…sa vedem cat de corecti sunt….Pai voi vorbiti de Flavius Pavel,nu v-ar fi rusine?Va meritati soarta!HAI PECICA!HAI STUPI!

    0
    0
  3. Giro ramai si comenteaza doar la Uta . Nu te mai baga in toate . Stim am inteles toti ca simpatizezi cu doi antrenori din liga a patra dar asta nu-ti da dreptul sa te iei de altii.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button