Liga a 2-a

Un fost antrenor al UTA-ei vrea să promoveze cu Snagovul în locul lui Balint!





Cel puțin pentru moment, perioada de incertitudine s-a încheiat în curtea liderului Sportul Snagov. Echipa patronată de Cătălin Rufă a avut un început de an agitat, cu plecări atât la nivelul lotului, cât și pe banca tehnică. Fostul fundaș utist, Laszlo Balint, a părăsit echipa ilfoveană și a semnat cu Metaloglobus București, echipă aflată pe poziția a 16-a în Liga a II-a, iar mai mulți jucători au părăsit și ei „corabia”: Cătălin Hlistei și Cătălin Oanea au semnat cu Rapidul, Ştefăn Vlădoiu a fost redirecţionat de U Craiova către Dunărea Călăraşi, iar portarul Florin Iacob și-a urmat fostul antrenor, la Metaloglobus.

De astăzi, pe banca Snagovului se va afla Eugen Trică, „principalul” UTA-ei din sezonul 2013-2014, la finalul căruia echipa arădeană a retrogradat din liga secundă. „Am venit cu gândul de a promova, de a menţine echipa pe primul loc. Am văzut condiţiile acum două zile, când m-am întâlnit cu domnul Cătălin Rufă. Nu sunt condiţii rele. Într-adevăr, sunt ceva probleme cu terenurile pe perioada asta de iarnă, dovadă că majoritatea echipelor pleacă în Antalya. Acum să vedem. E posibil să plecăm şi noi undeva, iar în cazul în care nu plecăm, rămânem în ţară şi o să găsim ceva pe la Izvorani. E un fond foarte bun de jucători” a declarat Trică pentru liga2.ro.

Din staff-ul lui Trică la Snagov vor face parte Laurențiu Diniță, ca „secund” și  antrenorul cu portarii, Martin Tudor. Pe lângă UTA, Trică le-a mai antrenat pe CFR Cluj, Juventus București și Metalul Reșița, fiind „secund” la Al-Ittihad și Politehnica Iași.

FOTO: Viorel Musca

2 comentarii

    1. Da,asa este @Suporter 1,dar mai mare caracter si unitate au dovedit suporterii UTA-isti de pe atunci,cand cvasi conducerea i-a tot cautat nod in papura,incercand sa-l demita,dar neavand bani de reziliere,a incercat sa-l faca sa demisioneze si suporterii au facut „scut” in jurul lui Trica.Mai rar asa ceva…Fotografia este edificatoare.Pentru ca,in rest,nu putem considera ca Trica a avut rezultate deosebite,pe unde a trecut…
      Mult succes si anul acesta sa promoveze cine merita,pe bune,pe teren!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button