Baschet

Urmează patru deplasări consecutive pentru FCC ICIM, însă achiziția lui Williams oferă optimism





Cu insuccese pe linie în Grupa Roșie a Ligii Naționale de Baschet Feminin, FCC ICIM Arad își propune să spargă rapid gheața, cu toate că programul nu e tocmai în favoarea sa. Pe elevele lui Miljan Medvedj le așteaptă nu mai puțin de patru deplasări consecutive, prima dintre ele chiar sâmbătă, pe terenul viceliderului din Satu Mare. Apoi, urmează partidele de pe Litoral, cu Phoenix Știința Constanța, Târgoviște și Brașov și de abia apoi urmează un meci acasă, cu Universitatea Cluj.

Optimism pentru un parcurs pozitiv până în intrarea în play-off există, mai ales după anunțarea transferului pivotului Destiny Williams. O jucătoare care a mai evoluat la Arad și care e un mare plus prin valoarea și experiența sa. „E o jucătoare pe care o cunoaştem. Ştim ce valoarea are, a demonstrat-o peste tot unde a jucat. Am reuşit să o readucem prin prisma bunelor relaţii pe care le avem cu ea. Sper să fie pivotul ce ne lipseşte din sistem, un capitol la care am suferit”, susține Marcel Urban, preşedintele echipei arădene.

Confruntarea dintre CS Municipal Satu Mare și FCC ICIM Arad, din cadrul etapei a patra Grupei Roșii, va avea loc sâmbătă, de la ora 18.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button